Petrică Mîțu Stoian a vorbit cu fiul lui de suflet chiar înainte să moară: „Nici nu se gândea la moarte”

,
Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a vorbit cu fiul lui de suflet chiar înainte să moară: „Nici nu se gândea la moarte”

[Sursa foto: Facebook Alin Gabriel Matei]

Petrică Mîțu Stoian a vorbit la telefon cu fiul lui de suflet chiar cu o zi înainte să moară. Alin Gabriel Matei a vorbit despre ultima conversație pe care a avut-o cu regretatul interpret de muzică populară.


In articol:

Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabriel Matei, fiul lui de suflet, s-au cunoscut la un concurs de talente, iar de atunci au rămas foarte apropiați.

Ultima dată când a vorbit cu regretatul solist a fost chiar cu o zi înainte ca acesta să înceteze din viață.

Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian lui Alin Gabriel Matei înainte să moară 

Petrică Mîțu Stoian

Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian lui Alin Gabriel Matei înainte să moară 

[Sursa foto: Facebook Alin Gabriel Matei]

„Ultima amintire a fost în momentul în care am filmat alături de el pentru Sărbătorile de Iarnă. Adică chiar în joia de dinaintea decesului lui. Vineri, pe la prânz, chiar am vorbit cu dumnealui la telefon.

Ajunsese la clinică, se simțea bine și era nerăbdător să facă procedurile. Apoi, mi-a dat și un mesaj, seara, vineri, cu o zi înainte de nefericitul eveniment. Mi-a zis: Să fii tare, peste ei! Te pupă Nenea! Atât. A fost ultimul mesaj de la el. Cred că am fost printre ultimele persoane cu care a vorbit, la care s-a gândit”,  a mărturisit Alin Gabriel Matei.

Citeste si: Cine este fiul de suflet a lui Petrică Mîțu Stoian! Mesajul cutremurător după moartea tatălui său: ”S-a rupt o bună bucată din inima mea!”

„Nu se aștepta nimeni, nici el, să aibă asemenea probleme. Din ce am vorbit cu dumnealui, nici nu se gândea la moarte, un om care se gândește la moarte nu își face planuri de viitor.

Era o persoană veselă, optimistă, cu planuri de viitor. Voia să definitiveze albumul pe care îl pregătea alături de orchestra Nicolae Botgros, avea mai multe proiecte”,  a mai precizat fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian.

Ce i-a lăsat moștenire regretatul artist fiului său de suflet

Alin Gabriel Matei a declarat că, după moartea părintelui său de suflet, acestuia i-a rămas moștenire o iie prețioasă. Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, i-a oferit piesa vestimentară tradițională lui Alin Gabriel Matei.

Citeste si: S-a spus că interpretul Petrică Mîțu Stoian nu avea niciun copil! Însă, el este fiul de suflet al regretatului artist

„Mi-a lăsat moștenire ceva. Am primit o iie pe care mi-o promisese acum ceva vreme. O voi purta cu cel mai mare drag de fiecare dată când voi merge la spectacole, la filmări, la evenimente. Am primit-o după moartea lui, mi-a dat-o domnul profesor Doru Gusman, chiar vreau să îi mulțumesc pe această cale lui și surorilor domnului Petrică Mîțu Stoian”, a povestit Alin Gabriel Matei.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

Petrică Mîțu Stoian a câștigat un proces la două săptămâni după ce s-a stins din viață! Câți bani ar fi trebuit să dea artistul dacă pierdea

SURSE - Nicolae Ciucă pregătește remanierea: trei miniștrii vor fi schimbați

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine a fost partenera pe care Petrică Mîțu Stoian a ținut-o secretă! Mama regretatului artist ar fi vrut să o aibă ca noră

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies