Petrică Mîțu Stoian a fost implicat într-un proces înainte să moară! Este vorba despre o sumă imensă de bani pe care artistul ar fi datorat-o

,
Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a fost implicat într-un proces înainte să moară! Este vorba despre o sumă imensă de bani pe care artistul ar fi datorat-o

[Sursa foto: Facebook Petrică Mîțu Stoian]

Pe lângă durerea pe care Petrică Mîțu Stoian a lăsat-o în urma lui după ce a închis ochii, există și câteva lucruri lăsate nerezolvate. Regretatul artist a fost implicat într-un proces care presupune o mare avere.


In articol:

Petrică Mîțu Stoian a murit la începutul lunii noiembrie, lăsând în urmă un proces complicat. Artistul ar fi încălcat un contract, motiv pentru care a fost dat în judecată de producătorul muzical, care i-a cerut daune uluitoare.

Petrică Mîțu Stoian, implicat într-un proces care presupunea o sumă foarte mare de bani

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian, implicat într-un proces care presupunea o sumă foarte mare de bani

[Sursa foto: Facebook Petrică Mîțu Stoian]

Petrică Mîțu Stoian  a fost acuzat că a încălcat un contract pentru care primise deja 25.000 de euro din partea unei case de producție din Craiova. Artistul ar fi trebuit să plătească despăgubiri de 310.000 de euro producătorului pentru că a folosit utilizat pentru care își vânduse drepturile pe un alt material discografic, care s-a vândut împreună cu o revistă.

„În baza acestui contract de cesiune pârâtul Mîțu Petre a primit de la reclamant, în calitate de administrator al…, suma de 25.000 de euro, reprezentând remunerație pentru editarea unui număr de 100 de melodii cuprinse în cinci albume editate. De asemenea, conform art. 3.2 în contractul de cesiune pentru fiecare piesa editata de către titular (pârâtul Mîțu Petre), către terți fără acordul scris al Editorului, titularul va plăti Editorului o despăgubire de 10.000 de euro.

Citeste si: Prima reacție a surorilor lui Petrică Mîțu Stoian după ce Doru Gușman le-a numit „hiene”: „Vreau să se facă dreptate”

Menționează că toate clauzele contractuale trebuiau respectate până în anul 2017 inclusiv, având în vedere că perioada pentru care au fost cesionate drepturile de către pârâtul Mîțu Petre era de 10 ani, conform art. 3.1 din contractul de cesiune nr.

40/05.06.2007”, se precizează în dosar.

Procesul s-a terminat post-mortem

„Piesele muzicale nu au fost editate de către pârâtul Mîțu Petre, astfel încât pornind de la ideea că practic, calitatea procesuală este determinată de transpunerea în plan procesual a subiectelor raportului juridic civil concret dedus judecății, Tribunalul va admite excepția lipsei calității procesuale pasive a pârâtului Mîțu Petre și va respinge acțiunea ca fiind formulată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă”, se mai precizează în dosar.

Citeste si: Ce avere are, de fapt, Niculina Stoican. Câți bani face pe lună ca angajată la stat

Totuși, decizia nu este definitivă și poate fi atacată în 15 zile de la comunicare.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au ajuns romii în principatele române. Statistic, ei sunt mult mai numeroşi decât în orice ţară

Cât valorează locul de veci unde se odihnește Petrică Mîțu Stoian! Regretatul artist nu s-a uitat la bani atunci când l-a cumpărat

Accident oribil în Formula 2: o mașină a aterizat direct peste pilotul advers/ Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Imagini inedite cu Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican. Cum arătau cei doi când erau tineri

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies