Cine a fost partenera pe care Petrică Mîțu Stoian a ținut-o secretă! Mama regretatului artist ar fi vrut să o aibă ca noră

,
Petrică Mîțu Stoian

Cine a fost partenera pe care Petrică Mîțu Stoian a ținut-o secretă! Mama regretatului artist ar fi vrut să o aibă ca noră

[Sursa foto: Facebook Niculina Stoican]

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la 61 de ani în urmă cu aproape două luni. Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul decesului acestuia. Până la rezolvarea dosarului, au apărut noi detalii din viața regretatului interpret de muzică populară.


In articol:

Petrică Mîțu Stoian era foarte îndrăgit de toți ce din jur, conform spuselor vecinei lui, Lia.

„Era foarte cuminte, nu am auzit să facă năzdrăvănii așa cum făceau ceilalți băieți.

Prefera să își ajute părinții, era foarte legat de ei, nu făcea prostii la școală și învăța bine”, a declarat vecina regretatului artist.

Pe cine a iubit Petrică Mîțu Stoian în secret

Petrică Mîțu Stoian

Pe cine a iubit Petrică Mîțu Stoian în secret

[Sursa foto: Facebook Petrică Mîțu Stoian]

În adolescență, Petrică Mîțu Stoian se îndrăgostise profudn de o fată din clasa lui, de la școală.

„Se plăcea cu o fată de aici din sat, cu Domnica. Se plimbau toată ziua împruenă pe aici, pe dealuri, cu animalele. Erau colegi de clasă, din ce îmi amintesc, toată lumea credea că se vor lua.

Apoi însă, Petrică a plecat din sat, după ce a terminat liceul, iar relația lor nu a mai ținut mult, se vedeau prea rar. Dar, de despărțit, cred că s-a u despărțit abia când el s-a dus să muncească în mină”, a spus vecina interpretului de muzică populară.

Citeste si: Prima reacție a surorilor lui Petrică Mîțu Stoian după ce Doru Gușman le-a numit „hiene”: „Vreau să se facă dreptate”

Totuși, mama artistului și-ar fi dorit ca fiul ei să o ia de soție pe Domnica, prima lui iubire.

 „Îl voia așezat la casa lui, lângă ei, aici, în Isverna. Se gândeau să își facă aici un rost, nu să se spetească în mină”, a mai declarat Lia.

„Mama lui era încântată că s-a căsătorit cu acea femeie. Spera să o facă bunică, mama lui și-a dorit foarte mult nepoți și de la el, nu doar de la surorile lui.Voia ca numele Stoian să meargă mai departe. Dar Petrică a divorțat, nu s-a mai recăsătorit și nici nu a făcut copii. Mama lui i-a reproșat până la bătrânețe asta”, a povestit vecina Lia despre Carmen, singura soție a lui Petrică Mîțu Stoian.

Petrică Mîțu Stoian a suferit enorm după moartea părinților lui

„Pe când trăiau părinții lui, Petrică venea regulat aici, la Isverna.

Dar, acum vreo 15 ani s-a prăpădit tatăl lui. Era tare bolnav, îi fusese amputat și un picior. Era și bătrân când a murit, avea bine peste 80 de ani. Petrică a suferit enorm la înmormântare, atunci”, a declarat vecina artistului.

Citeste si: Vecina lui Petrică Mîțu Stoian a rupt tăcerea! Ce făcea, de fapt, artistul atunci când mergea la casa părintească

„Petrică a fost nemângâiat. Bătrâna a murit din cauza unor probleme cu inima, nu știu exact ce avea, dar știu că lua multe tratamente. Într-o zi însă a murit, așa, brusc, fără să sufere”, a mai spus femeia, despre mama artistului, care a decedat acum cinci ani, la vârsta de 84 de ani.

Cu toate că părinții săi au fost îngropați unul lângă celălalt, în cripta familiei din cimitirul din Isverna, Petrică Mîțu Stoian nu a vrut să fie înmormântat acolo. 

„M-a mirat și pe mine că nu l-au adus aici, să fie înmormântat alături de părinții lui. Dar auzisem că el și-a făcut mormântul, de pe când trăia chiar, lângă prieteni de-ai săi, la Craiova”, a mai declarat vecina Lia.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Ce avere are, de fapt, Niculina Stoican. Câți bani face pe lună ca angajată la stat

Două mașini s-au făcut praf pe un bulevard din Iași: șapte victime / VIDEO

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Care a fost, de fapt, relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu: „Era slăbuț, nu te dădea pe spate”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies