Care este povestea icoanei făcătoare de minuni din casa lui Petrică Mîțu Stoian! Icoana este vindecătoare de boli grele, precum cancerul

,
Petrică Mîțu Stoian

Care este povestea icoanei făcătoare de minuni din casa lui Petrică Mîțu Stoian! Icoana este vindecătoare de boli grele, precum cancerul

[Sursa foto: Facebook Constantin Enceanu]

Petrică Mîțu Stoian avea o icoană făcătoare de minuni specială, la care se ruga seară de seară la casa lui din Craiova.


In articol:

Petrică Mîțu Stoian a avut și averi materiale, dar mai ales spirituale. Una dintre acestea este o icoană rară pe care o ținea pe un perete al sufrageriei din vila pe care o avea în Craiova.

Icoana lui Petrică Mîțu Stoian a fost adusă din Rusia în timpul primului Război Mondial

Petrică Mîțu Stoian

Icoana lui Petrică Mîțu Stoian a fost adusă din Rusia în timpul primului Război Mondial

[Sursa foto: Facebook Petrică Mîțu Stoian]

„Este o icoană adusă din Rusia, o ”Kazanskaia”- Fecioara din Kazan. Este adusă în perioada primului Război Mondial. Este o icoană făcătoare de minuni.(...) Astea sunt sfințite și sunt poleite”,  a explicat Petrică Mîțu Stoian, în timp ce își prezenta icoana.

Kazanskaia este cunoscută pentru minuni precum vindecarea cancerului și este foarte scumpă

„Kazanskaia” este cunoscută ca fiind o icoană făcătoare de minuni, care vindecă boli grele precum cancerul, așa că nu a fost deloc întâmplător faptul că Petrică Mîțu Stoian avea replica acestei icoane acasă, dat fiind faptul că și el era bolnav de cancer din ianuarie, urmând să fie operat.

Citeste si: Care era, de fapt, relația dintre Petrică Mîțu Stoian și familia impresarului Doru Gușman: „Datorită acestei familii a cunoscut multe realizări”

Icoana din casa lui Petrică Mîțu Stoian nu reprezintă doar un bun spiritual, ci este și un obiect original, sfințit și care trăiește de peste 100 de ani. Icoana făcătoare de minuni poate să ajungă și la valoarea de 20.000 de euro dacă vine însoțită de certificatul care să demonstreze originea și vechimea acesteia.

Citeste si: Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația artistului cu impresarul său. Detalii neștiute despre cei doi au ieșit la iveală: "În spate mai este o față pe care noi nu o știm"

În dormitor, deasupra patului, Petrică Mîțu Stoian avea agățată și o replică a celebrului taboul „Întoarcerea fiului risipitor”  semnat de Rembrandt, o operă care a fost foarte controversată pentru că tatăl din tablou are o mână de bărbat, iar cealaltă este de femeie.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Care a fost, de fapt, relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu: „Era slăbuț, nu te dădea pe spate”

Lionel Messi, chemat să salveze viața unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cât valorează locul de veci unde se odihnește Petrică Mîțu Stoian! Regretatul artist nu s-a uitat la bani atunci când l-a cumpărat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies