Cât valorează locul de veci unde se odihnește Petrică Mîțu Stoian! Regretatul artist nu s-a uitat la bani atunci când l-a cumpărat

,
Petrică Mîțu Stoian

Cât valorează locul de veci unde se odihnește Petrică Mîțu Stoian?! Regretatul artist nu s-a uitat la bani atunci când l-a cumpărat

[Sursa foto: Facebook Petrică Mîțu Stoian]

S-ar părea că Petrică Mîțu Stoian nu a vrut să-și facă somnul de veci într-un mormânt oarecare, astfel că nu s-a uitat la bani atunci când și-a achiziționat locul de veci. Iată de la cine l-a cumpărat regretatul artist!


In articol:

Petrică Mîțu Stoian nu s-a gândit prea mult la ce sumă va cheltui pentru a cumpăra locul de veci, astfel că acesta a dat o mică avere pe mormântul său, care a fost cumpărat de la impresarul lui, Doru Gușman. 

Petrică Mîțu Stoian a fost destul de apropiat de Doru Gușman, impresarul lui, dar și de familia acestuia.

O mare parte dintre bunurile care i-au aparținut cântărețului de muzică populară ar fi pe numele firmei rudelor lui Doru Gușman.

Ce sumă a plătit Petrică Mîțu Stoian pe locul său de veci

Petrică Mîțu Stoian

Ce sumă a plătit Petrică Mîțu Stoian pe locul său de veci

[Sursa foto: Facebook Petrică Mîțu Stoian]

Petrică Mîțu Stoian a fost foarte apropiat de Maria și Doru Gușman, motiv pentru care interpretul de muzică populară a vrut să fie îngropat lângă soția impresarului său. Petrică Mîțu Stoian și-a cumpărat un loc de veci placat cu marmură, care a costat nici mai mult, nici mai puțin de 20.000 de euro. 

Citeste si: Lovitură de grație pentru apropiații lui Petrică Mîțu Stoian! Ce se întâmplă, de fapt, cu banii din drepturile de autor

Două dintre mașinile pe care le avea regretatul interpret de muzică populară au fost trecute pe firma lui Doru Guşman, informație declarată chiar de către impresar. Pe lângă mașini și locuința pe care o avea la mare, Petrică Mîțu Stoian adunase din cântări alte zeci de mii de euro care au fost trecuţi tot pe numele firmei lui Doru Guşman. S-a mai spus că și apartamentul pe care artistul îl avea în cartierul Primăverii a fost trecut tot pe numele lui Doru Gușman.

Citeste si: Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația artistului cu impresarul său. Detalii neștiute despre cei doi au ieșit la iveală: "În spate mai este o față pe care noi nu o știm"

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani, după ce a pierdut lupta finală cu virusul COVID-19.

Interpretul de muzică populară era internat pe secția ATI a Spitalului de Urgență Reșița. Cântărețul a suferit un șoc septic.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Lovitură de grație pentru apropiații lui Petrică Mîțu Stoian! Ce se întâmplă, de fapt, cu banii din drepturile de autor

Prima întâlnire dintre Klaus Iohannis și Kelemen Hunor, după declarațiile scandaloase ale lui Viktor Orban

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Parastas de 40 de zile pentru Petrică Mîțu Stoian. Peste 100 de persoane la pomana artistului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies