Nicolae Botgros a avut parte de cea mai tristă aniversare din viața lui! Artistul a pierdut cea mai importantă persoană din viața lui

,
Deces

Nicolae Botgros a avut parte de cea mai tristă aniversare din viața lui! Artistul a pierdut cea mai importantă persoană din viața lui

[Sursa foto: Facebook Nicolae Botgros]

Nicolae Botgros trece prin momente extrem de triste după ce mama lui a murit chiar de ziua lui de naștere.


In articol:

Ieri, când ar fi trebuit să își serbeze ziua de naștere, Nicolae Botgros a primit o veste care i-a distrus atât ziua de naștere, cât și întreaga fericire. Mama artistului a încetat din viață.

Mama lui Nicolae Botgros a murit chiar de ziua lui

Deces

Mama lui Nicolae Botgros a murit chiar de ziua lui

[Sursa foto: Facebook Nicolae Botgros]

Nicolae Botgros a împlinit ieri vârsta de 69 de ani, dar din păcate nu a fost o zi de naștere prea fericită, fiindcă mama artistului a încetat din viață.

Citeste si: Momente cumplite în viața Tatianei Mărcoianu, la un an de la moartea soțului ei: „Aș dori să iau placa de acolo să pot să-l scot”

Anul 2021 l-a încercat tare mult pe Nicolae Botgros, care și-a pierdut și soția și, totodată, a fost și infectat cu COVID-19 de câteva ori. Din nefericire, nici anul 2022 nu a început într-o notă bună pentru artist, asta pentru că și femeia care i-a dat viață a trecut în lumea celor drepți chiar de ziua lui. În loc să sărbătorească schimbarea vârstei, Nicolae Botgros a vărsat lacrimi amare pentru pierderea mamei lui.

Cum se descurcă Nicolae Botgros după moartea mamei lui

Nicolae Botgros nu a vrut să facă nicio declarație despre ceea ce simte în aceste momente, dar cu siguranță este dărâmat de suferință, având în vedere că moartea mamei lui a venit chiar de ziua lui și la doar câteva luni de la moartea soției sale.

Citeste si: Durere mare în lumea muzicii din România! Florin Salam este devastat din cauza pierderii suferite

Apropiații sunt și ei foarte dărâmați de moartea lui Nicolae Botgros, motiv pentru care încearcă să îi fie alături artistului și să-l susțină în marea cumpănă pe care o are de trecut.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Lupte grele în jurul oraşului Harkov. Apărătorii întâmpină o rezistenţă dură din partea forţelor ruse: „E un întreg oraş subteran acolo. Au tranşee, buncăre”

Momente cumplite în viața Tatianei Mărcoianu, la un an de la moartea soțului ei: „Aș dori să iau placa de acolo să pot să-l scot”

Un bărbat și un copil au fost atacați de urs: omul a făcut un gest eroic apărând copilul

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Prima reacție a surorilor lui Petrică Mîțu Stoian după ce Doru Gușman le-a numit „hiene”: „Vreau să se facă dreptate”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies