Maestrul Nicolae Botgros serbeaza 45 de ani de casatorie! Iata ce destainuiri inedite a facut acesta despre casnicia sa

Artistul a rememorat momente care i-au marcat casnicia si a dezvaluit cateva secrete din culisele vietii sale.

Dirijorul s-a autocaracterizat drept un om simplu, care s-a dedicat trup si suflet profesiei sale incununata cu multe succese. Acesta a marturisit ca inca de la debutul sau, a fost sprijinit de sotia sa in toate activitatile profesionale, deoarece aceasta i-a devenit si partenera de scena.
"Nicolae Botgros este un om ca toti oamenii, despre mine se spun multe legende! Eu produc in fiecare zi , ora, lucruri frumoase pentru tot poporul, pentru toata lumea!", a subliniat artistul.

In cei peste 50 de ani de cariera, maestrul a cutreierat lumea in lung si-n lat si a fost supranumit si "geniul viorii si al neamului romanesc", acesta are o vasta experienta scenica.
Celebrul dirijor a dezvaluit faptul ca pretuieste foarte mult cateva talismane pe care le pastreaza cu sfintenie in cutia propriei sale viori si care i-au adus noroc de-a lungul timpului.
Aflat in prezenta sotiei sale, artistul a marturisit ca au avut mereu o casnicie solida si s-au iubit si s-au respectat foarte mult.

"In casa noastra nu s-a vorbit niciodata despre divort! Respectul si dragostea sunt secretele casniciei noastre! Omul care cunoaste ce este dragostea, poate ceda la orice!, a spus maestrul.
Iata ce alte secrete au dezvaluit cei doi despre casnicia lor reusita:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate