Durere mare în lumea muzicii din România! Florin Salam este devastat din cauza pierderii suferite

,
Mort

Durere mare în lumea muzicii din România! Florin Salam este devastat din cauza pierderii suferite

[Sursa foto: Facebook Costel Florea]

Florin Salam suferă enorm după ce un cunoscut artist din lumea muzicii din România s-a stins din viață la doar 48 de ani. Iată despre cine este vorba.


In articol:

Un cunoscut artist din lumea muzicii românești s-a stins din viață la doar 48 de ani. Florin Salam suferă enorm după decesul acestuia.

Durere mare în lumea muzicii din România! A murit Costel Pițigoi

Din păcate, Costel Pițigoi, celebrul instrumentist bănățean, s-a stins din viață  ieri, la vârsta de doar 48 de ani. Artistul a plecat mult prea devreme și a lăsat în urma lui o durere cumplită pentru toată lumea muzicii din România, dar mai ales pentru Florin Salam.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a vorbit cu fiul lui de suflet chiar înainte să moară: „Nici nu se gândea la moarte”

Artistul nu a dat semne că s-ar fi simțit rău. În plus de asta, rezultatele analizelor au fost bune în ultima perioadă, dar un atac cerebral i-a pus capăt vieții. Din păcate, cu toate eforturile pe care medicii le-au depus pentru a-l salva, Costel Pițigoi a încetat din viață. Vestea a fost un șoc pentru familie, prieteni și toți artiștii care l-au cunoscut.

Florin Salam este distrus de moartea lui Costel Pițigoi

Mort

Florin Salam este distrus de moartea lui Costel Pițigoi

[Sursa foto: Captură YouTube]

Sunt mulți oameni care au fost îndurerați de vestea morții lui Costel Pițigoi, dar printre cei care și-au spus oful în fața fanilor se numără Florin Salam. Celebrul manelist a fost foarte apropiat de regretatul Costel Pițigoi, motiv pentru care moartea acestuia îl afectează profund acum.

Citeste si: Alex Zănoagă trece prin momente grele! Soțul Siminei Loica este în doliu. O persoană foarte dragă lui s-a stins din viață în urmă cu puțin timp

Mai mult decât atât, Florin Salam i-a sărutat și mâna acestuia în cadrul unui eveniment, asta pentru a-i arăta respectul pe care îl poartă. Cu părere de rău și sincere regrete, manelistul este nevoit să își ia rămas bun de la Costel Pițigoi, care va fi condus mâine pe ultimul drum și înmormântat în comuna Armenis.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Bostanică, în hohote de plâns după ce a aflat de moartea Raisei. Ce mesaj a transmis "regina TikTok-ului" într-un video copleșitor pentru micuța spulberată pe...

Poliţist bătut în Cluj: Colegii agentului au tras focuri de armă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Dinu Maxer este în doliu. Tatăl cântărețului s-a stins din viață: "Pleacă împlinit din lumea asta!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies