Alex Zănoagă trece prin momente grele! Soțul Siminei Loica este în doliu. O persoană foarte dragă lui s-a stins din viață în urmă cu puțin timp

,
Alex

Alex Zănoagă trece prin momente grele! Soțul Siminei Loica este în doliu. O persoană foarte dragă lui s-a stins din viață în urmă cu puțin timp

[Sursa foto: Instagram Simina Loica]

Alex Zănoagă, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” trece prin momente cumplite după ce un membru foarte important din familia lui a decedat.


In articol:

Alex Zănoagă are parte de o mare cumpănă în viața lui după ce o persoană foarte dragă a fostului concurent de la „ Puterea Dragostei” s-a stins recent din viață.

Alex Zănoagă este în doliu. Cum se simte fostul concurent de la „Puterea Dragostei”

După ce a trecut cu greu prin despărțirea de Simina Loica, Alex Zănoagă are parte, din nou, de o nouă cumpănă în viața lui. Fostul concurent din cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” este în doliu după ce bunicul lui s-a stins din viață.

Alex

Alex Zănoagă este în doliu. Cum se simte fostul concurent de la „Puterea Dragostei”

[Sursa foto: Instagram Simina Loica]

Plin de tristețe și de durere în suflet, Alex Zănoagă a postat o imagine cu doliu și o inimioară pe care a scris „Tătăiță”, lăsând să se înțeleagă că bunicul lui a plecat în lumea celor drepți. 

Alex Zănoagă și Simina Loica s-au împăcat după ce au luat o pauză

Alex Zănoagă s-a împăcat cu Simina Loica, femeia cu care are un copil, după ce au avut parte de mai multe neînțelegeri. În perioada în care au fost despărțiți, Alex Zănoagă a ales să plece de acasă pentru a-și limpezi gândurile.

Citeste si: Simina Loica a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat! De ce a fost criticată bruneta de către urmăritorii ei: „Și-a distrus viața, regretă după Jador”

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a mers la părinții lui, acolo a mai stat și înainte cu Simina. Cei doi s-au mutat de ceva timp singuri, împreună cu copilul lor, Dominic, într-un apartament din Militari. 

Citeste si: Simina Loica traversează o perioadă dificilă după separarea de Alex Zanoaga: "Sunt într-o mică depresie pe care nu o înțelege nimeni!"

Un motiv de bucurie este că lucrurile încep să meargă spre bine între cei doi soți, având în vedere că, în ultimul timp, se afișează împreună în live-urile pe care le fac pe TikTok și pe alte rețele sociale.

Cei doi au decis să mai dea o șansă iubirii lor, mai ales de dragul băiețelului lor, Dominic. Alex și Simina s-au cunoscut în casa de la „Puterea Dragostei”, iar de atunci au rămas împreună, s-au căsătorit și au împreună un copil minunat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

Simina Loica a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat! De ce a fost criticată bruneta de către urmăritorii ei: „Și-a distrus viața, regretă după Jador”

Variola maimuței: OMS avertizează autoritățile să ia 'măsuri intensive de sănătate publică'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum s-au filmat Simina Loica și Alex Zănoagă la cateva zile după ce și-au anunțat despărțirea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies