Dumitru Dragomir a vorbit de blaturile din fotbal de dinainte de Revoluție! "M-a chemat Postelnicu și mi-a zis de Steaua și Dinamo"

,
Dumitru Dragomir și Denise Rifai

Dumitru Dragomir și Denise Rifai

[Sursa foto: Kanal D]

Dumitru Dragomir a vorbit la "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre blaturile din fotbal de dinainte de Revoluție.


In articol:

Dragomir, care a condus Scornicești și Victoria, a dezvăluit la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" că Steaua și Dinamo erau protejate înainte de Revoluția din decembrie 1989. 

"Câte blaturi ați făcut la ordin?", l-a întrebat Denise Rifai pe Dumitru Dragomir.

"N-am făcut niciun blat eu. În decursul vieții, dacă cineva spune că blatul ăsta l-a făcut Dragomir sunt în stare să fac orice. 

Înainte de meci, eram comandantul Victoriei, m-a chemat de nenumărate ori Postelnicu și mi-a zis de Steaua și Dinamo nu vă atingeți, nu luați niciun punct și să nu accidentați vreun jucător.

Am mai pățit, n-o să mai dau nume, că am impresie deosebită de primii secretari de atunci, mi s-a întâmplat la Cluj, când era Dinu antrenor, nu vreau să dau nume, fiul lui (n.r.: celui care a comandat blatul) are funcție mare și nu vreau să îi spun numele, a trebuit să scape Clujul de retrogradare că noi eram în Cupa Uefa", a declarat Dumitru Dragomir la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Dumitru Dragomir, față în față cu Denise Rifai

Dumitru Dragomir, față în față cu Denise Rifai

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Dumitru Dragomir a vorbit și în trecut de blaturile din "Epoca de aur"

Dumitru Dragomir a mai discutat, de-a lungul timpului, despre blaturile care se făceau în fotbal în perioada comunistă.

În unul dintre acestea, Dragomir era conducător la Scornicești, echipa localității din care se trăgea Nicolae Ceaușescu.

"Scornicești juca cu o echipă din Slatina. Această echipă pierdea toate meciurile cu 3-0.

Dacă Scornicești pierdea meciul cu ei, cu 3-0, nu mai promova în B și promova Flacăra Moreni. Aveau nevoie de golaveraj. Nu știa nimeni ce să facă și am venit eu, profesionistul.

Le-am zis să ia carnetele de la Metalurgistu Slatina, găsim aici în Scornicești 11 tineri, îi punem să joace pe carnetele celor de la Slatina, noi nu facem contestație că suntem echipa care jucăm cu ei, le dăm oricât și se consemnează rezultatul.

Nu știe nimeni, nici arbitri, nimeni. A fost ideea mea, genială idee. S-au dus, au luat carnetele pentru o sumă infimă, am găsit noi pe unii prin Scornicești care mulgeau vacile, brăzdari, lăptari, unii care vindeau gogoși, i-am îmbrăcat în echipament și au început jocul. Eu eram în probă de angajare la Scornicești.

La pauză, la 2-0 s-a întâmplat ceva incredibil. Ei puseseră mașini din 30 în 30 de kilometri, că stațiile de atunci nu băteau mai mult și un milițian, în loc să zică 2-0, a zis că este două- zero, al nostru a înțeles 9-0 și s-a cerut să dea 18 goluri peste și așa s-a făcut 18-0 și râsul României. Dar, de fapt, acest 18- 0 a fost un aranjament. Așa a promovat Scornicești în Divizia B", dezvăluia Dumitru Dragomir în emisiunea Replay, potrivit gsp.ro.

Citeste si: Dumitru Dragomir, scandal monstru la TV cu jurnalistul Florin Caramavrov: "Spune, bă, nenorocitule..."! S-a ajuns la jigniri dure

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce avere are Dumitru „Mitică” Dragomir? Cât valorează cele trei pensii pe care le primește și care este suma uriașă pe care o primește luna de la stat

Next level în industria pompelor funebre - înmormântarea eco: Sicrie din ciuperci

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Dumitru Dragomir, scandal monstru la TV cu jurnalistul Florin Caramavrov: "Spune, bă, nenorocitule..."! S-a ajuns la jigniri dure

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies