Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mădălin Liță, un tânăr aparte

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 iun 2024, 18:22

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne invită duminică, de la ora 14:30, la Kanal D, să cunoaștem un tânăr aparte, pe Mădălin Liță, un puști legat de glie care a reușit să readucă la viața satul buzoian în care trăiește, Bălteni.

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mădălin Liță, un tânăr aparte

La numai 17 ani Mădălin Liță a ales tradiția în locul vremurilor moderne și, în timp ce alții ca el nu-și pot lua ochii din telefoane și alte gadgeturi de ultima generație, el învârte fusul de zor, țese la

război sau stă la povești cu bunicile satului, alături de care împarte aceleași pasiuni.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Petra Pintilei – o viață plină de culoare, într-o lume “nevăzută”

Legat de glie și de tot ce înseamnă satul în care s-a născut și pe care vrea să-l readucă la viață, așa se prezintă tânărul pe care toate femeile satului îl iubesc că pe propriul copil…

Citește și: Povestea incredibilă a copiilor care merg cu roaba la școală: „Plâng și mă gândesc cum să fac să fie mai ok”. Tatăl micuților face declarații sfâșietoare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Totul a pornit din copilărie. Tatăl, bolnav imobilizat într-un scaun cu roțile, mama- mereu ocupată, iar el a fost crescut de bunica.

Tot duminică, la “Asta-i România!”, echipa emisiunii ajunge la Orbeasca, cea mai mare comună de județ din Teleorman, acolo unde alegerile din 9 iunie au adus un scandal uriaș care împarte localitatea în două tabere; una cu învinsul, alta cu învingătorul, iar la mijloc ar fi acuzele de fraudare a alegerilor.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.