Refresh

This website www.kanald.ro/duminica-de-la-ora-14-30-la-asta-i-romania-petra-pintilei-o-viata-plina-de-culoare-intr-o-lume-nevazuta-20412314 is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Petra Pintilei – o viață plină de culoare, într-o lume “nevăzută”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iun 2024, 19:54

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D. 

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne invită duminică, de la ora 14:30, la Kanal D, să o cunoaștem pe Petra Pintilei, o tânăra nevăzătoare a cărei poveste uluitoare a impresionat milioane de oameni din întreaga țară.

Petra Pintilei – o viață plină de culoare, într-o lume “nevăzută”

În vârstă de 30 de ani, Petra Pintilei impresionează și cucerește inimile a milioane de oameni, prin postările impresionante pe care le face în mediul online, oferindu-ne o lecție de viață fascinantă, reamintindu-ne că este bine, pentru fiecare dintre noi, să ne bucurăm de

fiecare clipă și mai ales să ne mulțumim cu tot ce avem.

Citește și: Ea este Petra, nevăzătoarea care oferă o lecție de bunătate românilor! Are nunta anul acesta, deși nu și-a văzut soțul niciodată: „Când te îndrăgostești cu adevărat nu poți să dai motive din astea, ca din lumea noastră”

Petra s-a născut nevăzătoare, dar asta nu o împiedică să „vadă” cu ochii minții lumea mai bine decât mulți dintre noi.

Deși se ghidează cu ajutorul unui baston alb, dar și cu un GPS de care se folosește pentru a se orienta, asta nu o împiedică să ducă o viață normală. Îi place să se plimbe, să simtă vibrația străzii și energia oamenilor, merge regulat la sala și are un job într-o instituție de stat.

Citește și: Motivul pentru care străinii aleg să lucreze în România: „E muncă grea, dar am venit pentru familia mea” Hassan lucrează 12 ore pe zi, iar clienții se înfurie dacă întârzie 5 minute cu mâncarea

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama tinerei i-a fost mereu alături și, încă din copilărie, Petra a manifestat un potențial uriaș de a învăța. A studiat limbile străine iar acum, la cei 30 de ani ai săi, tânăra vorbește engleză, franceză, spaniolă, portugheză, rusă și turcă.

Cu toate că destinul i-a luat vederea, Petra a primit mai mult înapoi; puterea de a iubi și de a fi iubita, așa cum consideră ea iar, la sfârșitul anului va deveni mireasă pentru bărbatul visurilor ei, medic de profesie.

Chiar dacă nu îi știe chipul, tânăra îi vede inima.

Tot duminică, la „Asta-i România!” vom cunoaște culisele scandalului care a făcut înconjurul lumii, după ce IA românească a apărut în colecția de vara a unei celebre Case de Modă. Asociația care promovează portul popular susține că produsul cu pricina este o copie unu la unu a cămășii populare care se poartă și astăzi în Mărginimea Sibiului, și cere casei de modă să scoată piesele din colecție până la creditarea originii.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.