„Te invidiez că nu am fost eu în locul tău”. Ce reacții au avut vedetele din România la adresa valului de huiduieli primite de Babasha?

Autor: Bianca Vidoi
Babasha
Sursa: Facebook Babasha

Trupa Coldplay a cântat pentru prima oară în România la data de 12 iunie 2024, însă un moment surprinzător a avut loc.

Românii au așteptat cu nerăbdare momentul în care trupa Coldplay a venit să cânte pe Arena Națională, însă fericirea acestora s-a transformat în dezamăgire atunci când a apărut pe scenă interpretul de manele, Vlad Babașa. Artistul a fost invitat pe scenă de către Chris Martin, pentru a cânta alături de el, iar reacția românilor a fost una șocantă. Iată cum au reacționat vedetele la valul de huiduieli primite de Babasha.

Ce reacții au avut vedetele din România la adresa valului de huiduieli primite de Babasha

Luna iunie a fost foarte așteptată de fanii trupei Coldplay, deoarece aceștia au avut oportunitatea de a îi vede cântând la Arena Națională, iar pentru că biletele au fost vândute în totalitate în doar câteva minute, organizatorii au decis să realizeze un al doilea concert. Astfel, la data de 12 iunie 2024 a avut loc primul concert Coldplay, iar pe 13 a avut loc cel de-al doilea.

Atmosfera s-a schimbat atunci când solistul trupei Coldplay, Chris Martin, l-a invitat pe scenă pe Babasha pentru a interpreta alături de el o melodie ce a adunat în 12 zile aproximativ 7,8 milioane de vizualizări. Reacția publicului nu a fost cea dorită de artiști, astfel că oamenii au început să îl huiduiască pe interpretul de manele, Vlad Babașa.

Această reacție a publicului a împărțit internetul în două, iar multe vedete au început să își dea cu părerea referitor la ceea ce s-a întâmplat la concertul trupei Coldplay.

Adrian Despot a fost unul dintre artiștii ce a decis să își arate aprecierea față de Babasha și de puterea pe care a avut-o să cânte în fața oamenilor ce îi huiduiau.

Citește și: Cine este Emaa, cea care va cânta în deschiderea concertelor Coldplay din București! Artista va deveni, în curând, mămică

„Cât despre Babasha, bravo, dude! Să cânți cum ai făcut-o, în fața unui stadion care te huiduie, it’s so fckn rock’n roll încât n-are cum să nu fie bine.

Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”, a scris Adrian Despot pe contul său de Facebook.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și Loredana Groza a decis să adreseze această situație, în timpul unui interviu pe care l-a oferit, iar aceasta a vrut să puncteze că fiecare gen de muzică trebuie apreciat. „Mi s-a părut o idee foarte curajoasă şi foarte frumoasă, pentru că este vorba despre acceptare, despre includere, despre a recunoaşte că fiecare artist, fiecare gen muzica, trebuie respectate”, a spus Loredana, potrivit unica.ro.

Și Ana Morodan a adresat evenimentul ce a avut loc la concertul trupei Coldplay din România, iar aceasta le-a sugerat oamenilor că puteau să plece de la concert decât să îl huiduiască pe artist. „Puteaţi să faceţi linişte, să plecaţi, dar nu Să Huiduiţi!! V-aţi gqndit o secundă la ce aţi creat în sufletului omului ăluia? Să vă fie ruşine! Ipocriţi cu pretenţii! Io n-ascult manele… da’ te comporţi ca un cocalar oricum, stay chill!”, a scris aceasta pe pagina ei de Instagram.

Care a fost răspunsul lui Babasha?

Babasha este cunoscut pentru melodiile sale ritmate, ce ajung să strângă în câteva zile milioane de vizualizări. Numele său real este Vlad Babașa, are 22 de ani și este originar din Bacău, iar acesta a fost ales de către Chris Martin pentru a cânta alături de el pe scenă, deoarece este considerat reprezentativ pentru muzica țării în care cântă.

Deși Babasha a fost huiduit de 50.000 de oameni, acesta a continuat să cânte, iar la câteva ore de la evenimentul neplăcut, acesta a postat răspunsul pe pagina sa de TikTok.

„Nu sunt în măsură să port discuții tocmai fiind în centrul atenției acum, nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii la buna lor plăcere să judece situația cum trebuie. Dar ceea ce trebuie să spun este că cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor (…) iar ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei, m-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate. Pentru că vorbim de un cu totul și cu totul alt nivel și indiferent de toate huiduielile din lume tot aș fi acceptat pentru că așa ceva este o dată în viață. Pentru cunoștința voastră am avut chiar și o probă de sunet înainte, că așa este normal, cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine (…) M-așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău (…) Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncesc, zi și noapte pentru un vis. Indiferent că cânt manele, pentru cine nu înțelege treaba asta maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine (…) pentru că uitați străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”.