Drama pe care o ascunde Daiana de la Puterea dragostei sezonul 2! Tatăl ei a părăsit-o când era foarte mică!

,
Daiana Puterea dragostei
Daiana, concurentă la Puterea dragostei sezonul 2

Daiana a povestit, într-un interviu pentru WOWbiz.ro, că tatăl ei biologic a părăsit-o pe când era foarte mică și că adevăratul ei tată este tatăl vitreg.


In articol:

„Tatăl meu a fost aproape de mine în această perioadă. Țin să spun că nu este tatăl meu adevărat, este tatăl meu vitreg, m-a crescut de la vârsta de cinci ani și eu pe el îl văd ca un tată. Tată este cel care te crește. Mă iubește foarte mult și mereu este lângă mine. Nu a existat niciodată să vreau ceva și să nu îmi ia.

Mama și tatăl meu nu mi-au întors niciodată vorba și îi iubesc foarte mult. Eu în București stau singură, ei stau undeva lângă Craiova și ne vizităm cam la două săptămâni. Mi se face dor și merg să îi văd pentru că nu pot să stau departe de ei.

Nu contează cine este tatăl tău biologic, ci important este cel care te creste și te iubește cu adevărat. Eu pe Dan îl divinizez. Este un om deosebit", a declarat Daiana, într-un interviu pentru WOWbiz.ro.

Daiana Puterea dragostei
Daiana și familia ei

"A venit să mă vadă de 3-4 ori în 23 de ani"

În ciuda faptului că tatăl ei biologic a părăsit-o și că a văzut-o de foarte puține ori, Daiana spune că îl respectă.

„Tatăl meu biologic a ales pe altcineva. Mama s-a despărțit de el și a găsit un bărbat mult mai potrivit și îi mulțumesc lui Dumnezeu pe această cale că mi l-a dăruit pe Dan. Țin să spun că îl respect pe tatăl meu, acum am 23 de ani și cred că a venit să mă vadă de trei sau patru ori în 23 de ani de zile. Dar eu îl respect oricum, nu am ce să îi transmit pentru că nu ținem legătura, nu vorbim, dar ca și persoană îl respect”, a mai dezvăluit Daiana în interviul respectiv.

Daiana a fost în centrul unor controverse uriașe în sezonul 2 de la Puterea dragostei. Intrată în casă pentru Philip, care avea să sfârșească sezonul în brațele Bernei, cu care este și acum, Daiana s-a cuplat, în cele din urmă, cu Gabriel, de care s-a despărțit.

Daiana Puterea dragostei, Gabriel Puterea dragostei
Daiana și Gabriel, pe vremea când formau un cuplu

În casa Puterea dragostei sezonul 2 a pătruns, la un moment dat, și Fernando, fostul iubit al Daianei. Cei discutau să se împace, însă acest lucru nu s-a mai produs. Fernando critica, la un moment dat, atitudinea agresivă a Daianei, spunându-i că nu vrea să stea cu "un smardoi".

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

David de la Puterea Dragostei s-a îndrăgostit? Declarație de dragoste pentru una dintre concurente

Viorel Cataramă anunță că alături de soția sa, Adina Alberts, TESTEAZĂ GRATUIT locuitorii din două orașe, inclusiv o reședință de județ

Încă un divorț bombă în showbiz! Super vedeta Antena1 a plecat deja de acasă! A încercat să țină totul secret și nimeni nu a știut nimic până acum

Emotii mari in Gala Puterea dragostei! Adriana si Gabriel, in pericol de eliminare! Cine a parasit competitia si cine a castigat cei 1500 de euro!

Nicos, iesire nervoasa fara precedent in GALA Puterea dragostei! Iata ce anume l-a infuriat si cum a reactionat tanarul, dupa un schimb de repici acide cu Alexandra!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies