Soc total la Puterea dragostei! Daiana a spus ADEVARUL: cum s-a despartit Gabriel de ea

Autor: L.S.
Actualizat: 11 iun 2020, 11:57

Momente soc la Puterea dragostei! Daiana a facut dezvaluiri incredibile despre Gabriel. Cum s-a despartit el de bruneta? Toata lumea credea ca ea exagereaza

Soc total la Puterea dragostei! Daiana a rostit un adevar la care nimeni nu se astepta!

Concurenta si-a revenit cu greu dupa despartirea de Gabriel si multi au spus ca ea exagereaza si ca ar trebui sa fie mai ponderata cu emotiile pentru ca relatia lor nu era oricum una veche sau foarte serioasa.

Daiana a trecut prin momente extrem de dificile, dupa ce relatia ei cu Gabriel s-a incheiat, iar tristetea si nefericirea se puteau vedea cu usurinta pe chipul ei, chiar si de cei care nu o cunosteau suficient.

Invinuita ca a facut un cuplu fals cu el, dupa multe certuri cu Gabriel si tentative de despartire, Daiana nu era deloc inteleasa. De ce sufera Daiana asa de tare dupa Gabi? Era intrebarea de pe buzele tuturor in acea perioada neagra pentru concurenta.

Citeste si: Daiana, reglare ce conturi cu Gabriel? Cine a tradat primul? "Macar fii sincer pe ultima suta de metri!"

Citeste si: Unde este Daiana? Gabriel a folosit-o: a fost cu ea doar pentru emisiune? Ella a provocat dezastrul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A venit si ziua in care Daiana se se elibereze de povara care a apasat-o atat de tare! Astazi, concurenta Puterea dragostei a spus cum a fost ea parasita de Gabriel si cum s-a petrecut cu adevarat totul!

Iata materialul in care Daiana spune adevarul adevarat despre ce a trait ea:

Citeste si: Daiana de la "Puterea Dragostei", anunț șoc: "O să mă căsătoresc cu..."

Citeste si: Daiana si-a primit critici dure de la fostul ei iubit, dupa ce a batut-o pe Ella: "Eu am vrut sa te schimbi in bine!"

Citeste si: Bătaie în direct la "Puterea Dragostei". Daiana și-a ieșit din minți: "Asta e adevărata față a mea!" Ce s-a întâmplat?