Daiana de la "Puterea Dragostei", anunț șoc: "O să mă căsătoresc cu..."

Daiana, una dintre cele mai vulcanice concurente de la "Puterea Dragostei", a făcut un anunț care a surprins pe toată lumea. Ce a apărut pe contul ei de instagram?


In articol:

După despărțirea de Gabriel și conflictul puternic cu Ella, dispută care a ajuns până la scene de violență fizică, Daiana pare hotărâtă să lase totul în urmă și să le dovedească tuturor celor din jurul ei că este o femeie independentă și care își poate impune punctul de vedere. Iată ce anunț a făcut concurenta de la "Puterea Dragostei" pe contul personal de instagram.

Citeste si: Livian si Bianca sunt din nou impreuna! Avem dovada! Uite cum au fost surprinsi

Daiana de la "Puterea Dragostei", anunț șoc: "O să mă căsătoresc cu..."

Relația Daianei cu Gabriel nu a rezistat foarte mult timp, iar cei doi s-au despărțit atunci când toată lumea credea că au găsit o modalitate prin care să evite discuțiile în contradictoriu. Separarea a afectat-o pe Daiana, aceasta nu și-a ascuns suferința și a reacționat dur atunci când celelalte fete din casă au judecat-o, au râs sau chiar i-au pus la îndoială durerea. Acesta a fost și motivul pentru care Daiana a atacat-o pe Ella cu o vază, fiind astfel nevoie de intervenția staff-ului pentru a le calma pe cele două.

Citeste si: Iancu Sterp rupe tacerea dupa despartirea de Denisa! O acuza pe fosta iubita ca minte!

Deși a încercat să o schimbe pe Daiana în perioada în care au format un cuplu și să îi explice că un astfel de comportament nu este potrivit pentru o femeie, Gabriel nu a reușit acest lucru. Ba mai mult decât atât, Daiana i-a spus acestuia că va găsi un bărbat care să îi accepte defectele și toate aceste ieșiri nervoase.

Daiana este acum o femeie singură. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a făcut un anunț șoc pe pagina de instagram.

"O să mă căsătoresc cu persoana care îmi trimite mail atunci când eu îi dau block.", a fost mesajul Daianei.

Astfel, Daiana a vrut să sublinieze că are nevoie de un bărbat care să nu o judece, ci din contră, atunci când ea face greșeli, el să insiste și să își dorească să se împace cu ea, în ciuda orgoliului ei.

Citeste si: Scandal-monstru! Andreea Pirui, atac fara precedent la adresa Biancai: "Mi-e scarba de tine!"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate