Iancu Sterp rupe tacerea dupa despartirea de Denisa! O acuza pe fosta iubita ca minte!

Iancu Sterp a rupt tacerea dupa despartirea de Denisa. Fostul finalist Survivor Romania a acuzat-o pe fosta iubita ca a mintit referitor la despartire.


In articol:

Iancu Sterp a spus ca nu e adevarat ca s-au despartit imediat dupa intoarcerea lui de la Survivor Romania.

El a spus ca stabilisera sa petreaca impreuna timpul ramas pana ca ea sa ia avionul spre Londra, insa a intervenit ceva si el a trebuit sa mearga foarte repede acasa.

Iancu a spus ca cel care a venit cu ideea despartirii a fost el. "Nu eram in relatia potrivita", a spus Iancu Sterp intr-un vlog reactie la vlogul Denisei.

"Am vazut ca a plans, cu mine nu am plans. Si eu sufar, dar sufar in interior", le-a marturisit Iancu urmaritorilor.

Denisa a dezvaluit despartirea: ''Nu vreau sa fac pe victima...''

Denisa si Iancu s-au despartit dupa Marea Finala ''Survivor Romania''.

Anuntul despartirii a venit chiar de la Denisa, care a explicat in vlogul ei faptul ca lucrurile nu au mai functionat intre ei doi si ca au hotarat sa ramana prieteni.

„Bună, am să fac un video scurt ca să nu vă țin prea mult și să pun capăt speculațiilor dacă mai suntem sau nu împreună. Ei bine, nu mai suntem împreună, ne-am separat pe 31, imediat după finală. 

O sută de mii de mesaje de la voi și am spus că dacă o să fie să ne despărțim, nu o să vă ascund. O să vă spun. ei bine, relația noastră s-a terminat după data de 31, după finala Survivor. Până acum nu am spus nimic pentru că încă vorbeam, nu puteam să terminăm relația imediat. Nu îmi găsesc cuvintele, îmi e greu să fac acest videoclip. E pentru binele amândurora această despărțire, distanța a fost principala cauză a despărțirii.... Îmi tremură vocea.

Da, deci....nu vreau să fac pe victima. Decizia a fost luată de amândoi. Nu știu dacă diferența de vârstă a contat, poate și ea. Faptul că el a fost plecat foarte mult și nu ne-am închegat relația. O să ne fie mai bine de acum, pe drumuri separate”, a spus Denisa. 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate