Doliu în lumea muzicii! Ce mare artist s-a stins din viață?

Author: Denisa Avram
Actualizat: 24 iul 2022, 04:30

Un cunoscut solist al unei trupe britanice s-a stins din viață. Mii de fani au lăsat mesaje înduioșătoare pe rețelele de socializare.

Este doliu în lumea muzicii  după ce un solist a unei cunoscute trupe britance s-a stins din viață.

Familia nu a dorit să facă publice, încă, detalii în legătură cu cauza decesului. Din mesajul postat pe reţelele de socializare reiese faptul că solistul a murit pe neaşteptate.

Doliu în lumea muzicii! Solistul a murit la doar 65 de ani

Les McKeown, fost solist al grupului scoţian Bay City Rollers, a murit la vârsta de 65 de ani, pe 20 aprilie.

Anunțul a fost făcut de familia lui, potrivit  BBC. El a fost unul dintre membrii fondatori ai unei formații considerată baza fenomenului trupelor de băieți, 

Artistul a făcut parte din trupă în timpul celei mai de succes perioade, în anii 1970. Atunci au fost lansat piese de succes precum: „I Only Wanna Be With You”, „Bye Bye Baby”, „Shang-a-Lang” şi „Give a Little Love”, potrivit capital.ro

Bay City Rollers au vândut albume în peste 120 de milioane de copii, pe parcursul carierei.

„Invenţia grupurilor de băieţi a devenit o industrie mulţumită Bay City Rollers”, a menționat jurnalistul american Danny Fields.

Numele grupului a venit după ce au aruncat la ţintă pe o hartă și au aterizat pe Bay City, în apropiere de Michigan.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citeste si: Adevărul a ieșit la iveală! Care este, de fapt, cauza morții regretatului artist de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu. Rezultatele autopisiei au demonstrat totul

Cariera lui Les McKeown

McKeown a renunţat la şcoală la vârsta de 15 ani, pentru a se alătura trupei Threshold, care urma să ajungă Bay City Rollers, în 1973.

Les McKeown a părăsit formația în 1978, după ce trupa a decis să aleagă un not stil muzical.

Fanii îndoliați au postat numeroase mesaje pe reţelele de socializare

La 20 de ani, Les McKeown a provocat un accident, în aflat în Edinburgh, în urma căruia o femeie în vârstă de 76 de ani a murit.

El a fost găsit vinovat doar de conducere imprudentă, deși martorii au decalarat că avea viteză prea mare. Singura repercursiune în urma accidentului a fost o amendă de 100 de lire sterline şi suspendarea dreptului de a șofa timp de un an.

Vești bune pentru Culiță Sterp după accidentul provocat în Cluj! Judecătorii îi vor permite artistului să iasă din țară

Citeste si: De ce a murit, de fapt, profesorul italian vaccinat cu serul AstraZeneca. Rezultatul autopsiei a fost făcut public

Artistul a primit numeroase omagii pe reţelele de socializare, inclusiv din partea chitaristului Andy Scott (The Sweet) şi a cântăreţei Kim Wilde.

Citeste si: Prințul Harry, mesaj emoționant după moartea bunicului său, prințul Philip: „Ne va lipsi teribil de mult şi...”

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies