Adevărul a ieșit la iveală! Care este, de fapt, cauza morții regretatului artist de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu. Rezultatele autopisiei au demonstrat totul

,
Nelu Ploiesteanu, înmormântare
Cauzele morții lui Nelu Ploiesteanu

Cauza morții lui Nelu Ploieșteanu a fost confirmată de rezultatele autopsiei. Familia regreatului artist de muzică lăutărească este extrem de tristă. De ce a murit, de fapt, artistul?


In articol:

Familia lui Nelu Ploieșteanu a primit rezultatele autopsiei, care demonstrează care a fost, de fapt, cauza morții lăutarului.

De ce a murit, de fapt, Nelu Ploieșteanu?

Zi tristă pentru familia lui Nelu Ploieșteanu, după ce Institutul Național de Medicină Legală a dat rezultatele autopsiei.

Este oficial, marele artist al muzicii lăutărești a murit de COVID-19. Rezultatul testului a fost efectuat la Institutul de Cercetare Cantacuzino. În urma rezultatelor obținute, conform protocolului, trupul îndrăgitului cântăreț va fi sigilat și dat familiei pentru înmormântare.

Nelu Ploiesteanu, înmormântare
Nelu Ploiesteanu a murit de COVID-19

Regretatul artist ar fi trebuit înmormântat duminică, 4 aprilie. Familia cântărețului a refuzat să ridice trupul neînsufelțit de la morgă. Aceștea au cerut ca artistul să aibă parte de o înmormântare așa cum se cuvine. Însă, pentru a putea face înmormântarea cuvenită, familia a solicitat un certificat care să ateste că artistul nu suferea de COVID-19 în momentul decesului.

Astfel, apropiații artistului au solicitat să se facă autopsia, la procurorul de serviciu din Sectorul 1, care a fost aprobată, astfel înmormântarea a fost amânată până la stabilirea rezulatelor concrete.

Citeste si: Familia lui Nelu Ploieșteanu refuză să ridice trupul artistului de la morgă! Înmormântarea a fost anulată

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat după regulile COVID-19

În urma rezultatului primit de la Institutul de Medicină Legală, artistul va fi înmormântat conform măsurilor prevăzute de pandemie. La înmormântare vor putea participa doar 16 persoane. Trupul neînsuflețit al artistului se va afla într-un sicriu sigilat.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, alături de fiul său, Mihăiță, care a murit în urmă cu 2 ani.

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 32 de ani, avea grave probleme de sănătate și era imobliziat la pat.

Moartea artistului a lăsat în urmă multă durere în sufletele celor apropiați și a celor care i-au iubit muzica și l-au îndrăgit pe artist. Nelu Ploieșteanu, ultimul mare lăutar al României, a decedat după ce s-a infectat cu virusul COVID-19. Acesta avea mai multe probleme de sănătate, iar odată infectat cu virusul nemilos, starea sa de sănătate s-a agravat.

Medicii nu i-au putut sala viața.

Citeste si: Soția lui Nelu Ploieșteanu are, și ea, probleme de sănătate! Cum se simte femeia după moartea artistului

 

Citește-ne pe
Citește și:

Familia lui Nelu Ploieșteanu refuză să ridice trupul artistului de la morgă! Înmormântarea a fost anulată

Reacție DURĂ la noua LEGE plănuită de Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR: 'O MIZERIE! Vreți să tăiați ULTIMELE drepturi'

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

BREAKING NEWS A murit Gabi Luncă! Din ce cauză s-a stins din viață regina muzicii lăutărești! Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat

Ce semn a primit Nelu Ploieșteanu din partea fiului său mort? Incredibil ce s-a întâmplat în urmă cu două luni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies