BREAKING NEWS A murit Gabi Luncă! Din ce cauză s-a stins din viață regina muzicii lăutărești! Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat

,
 Gabi Luncă
A murit Gabi Luncă!

Gabi Luncă a murit în urmă cu câteva ore! Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 81 de ani, avea COVID-19 și era internată la spital.


In articol:

Gabi Luncă, una dintre cele mai bune voci din muzica românească, a pierdut lupta cu COVID-19.Artista era internată la Spitalul Judeţean Ilfov.

Gabi Luncă
Gabi Luncă a murit în urmă cu câteva ore!

Citeste si: Ce semn a primit Nelu Ploieșteanu din partea fiului său mort? Incredibil ce s-a întâmplat în urmă cu două luni

A murit Gabi Luncă!

Gabi Luncă a fost una dintre cele mai renumite cântărețe de muzică populară și lăutărească din România. Fiica sa, Rebeca Onoriu, a făcut anunțul decesului lui Gabi Luncă prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de Facebook.

"După 23 ani, din nou împreuă! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem..." , a scris Rebeca Onoriu.

Ion Onoriu si Gabi Luncă
Gabi Luncă și acordeonistul Ion Onoriu, cel cu care marea voce a muzicii lăutărești și populare s-a căsătorit în 1964.

Vestea s-a răspândit imediat printre artiști și fiecare i-a adus artistei un ultim omagiu răposatei.

Cântărețul de muzică populară Marius Baldovin a publicat și el un mesaj în mediul online, imediat după ce a fost contactat de fiica artistei, care l-a anunțat de moartea fulgerătoare a reginei muzicii lăutărești.

”A murit Gabi Luncă! Ne mor artiștii pe capete, Dumnezeu să o aibă în paza lui”,   a

scris el.

Solista se afla sub observaţia medicilor de la Spitalul Judeţean Ilfov şi era în stare stabilă. Familia era însă îngrijorată, întrucât Gabi Luncă a avut în trecut cancer mamar şi se temea că este vulnerabilă în faţa noului coronavirus.

Citeste si: Soția lui Nelu Ploieșteanu are, și ea, probleme de sănătate! Cum se simte femeia după moartea artistului

Gabi Luncă
Gabi Luncă a fost una dintre cele mai renumite cântărețe de muzică populară și lăutărească din România.

Citeste si: Ce avere avea Nelu Ploieșteanu și cui îi vor rămâne banii după decesul artistului

Rebeca Onoriu, fiica artistei, a vorbit în cadrul unei teeviziuni despre

starea de sănătate a lui Gabi Luncă. Solista în vârstă de 81 de ani se afla sub observaţia medicilor de la Spitalul Judeţean Ilfov şi era în stare stabilă.

'Mulțumesc pentru interesul cu privire la starea de sănătate a mamei mele. Mă tem să mă pronunț. E vorba totuși de un COVID. El înțeleg că poate fi și pervers și atunci mi-e greu să mă pronunț. Este stabilă, cooperantă, nu este intubată, Slavă Domnului, însă are nevoie de masca aceea de oxigen.

Am stat de vorbă în fiecare zi, însă nu am obosit-o foarte mult la telefon, ea fiind cu acea mască. În primă fază a avut o mască, un fel de full face şi acum am trecut la o mască mai slabă, deci un punct înspre bine. Multe nu sunt de spus. Vrem doar să o auzim. Ne interesăm pe secţie, doamnele de la spital sunt foarte amabile şi drăguţe şi tot timpul este supravegheată video şi ne dau informaţii în timp real.

Mă tem. Avem de-a face cu un COVID şi atunci mă tem să fac declaraţii, dar din respect pentru publicul mamei, aş vrea să fie informaţii corecte. Da, întradevăr, au fost două teste pozitive. Ne-am internat acum patru zile şi Dumnezeu este medic peste medici. Aşteptăm vindecarea", spunea în urmă cu câteva zile Rebeca Onoriu, pentru Antena 3.

De unde ar fi luat Gabi Luncă virusul

Estera Onoriu, cealaltă fiică a lui Gabi Luncă, a spus că totul ar fi pornit de la menajera lor, care s-a infectat cu SARS-COV-2, dar a realizat prea târziu.

"Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a ştiut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea sa, dată fiind şi vârsta pe care o are", declara recent Estera Onoriu.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

S-au stabilit primele măsuri după ce varianta Omicron a ajuns în România! Testul PCR și carantina sunt obligatorii pentru nevaccinați la intrarea în țară

Au început atacurile în coaliție - Lider PNL, acuzații după vizita lui Grindeanu la Galați: 'Înțeleg disperarea acestuia de a-și reface imaginea'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Afaceri pe timp de pandemie. Părinții au dat spre vânzare pe internet kiturile de testare COVID-19 pe care elevii le primesc de două ori pe săptămână de la școală

Daniel Onoriu, în stare critică la spitalul Floreasca: „Următoarele ore sunt decisive pentru el” Pilotul de raliuri ar fi suferit o hemoragie internă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies