Familia lui Nelu Ploieșteanu refuză să ridice trupul artistului de la morgă! Înmormântarea a fost anulată

,
nelu ploiesteanu
Inmormantarea artistului Nelu Ploiesteanu a fost amanata

Înmormântarea celebrului interpret Nelu Ploieșteanu a fost amânată după a dispută a familiei cu reprezentanții Spitalului Floreasca.


In articol:

Îndrăgitul artist Nelu Ploieşteanu a murit pe data de 2 aprilie, în urma unor complicații accelerate de infectarea cu noul Coronavirus. Interpretul ar fi trebuit să fie înmormântat duminică, 4 aprilie, însă familia a refuzat să îi ridice trupul de la morga Spitalului Floreasca.

Motivația familiei artistului este faptul că medicii au refuzat să emită un document care să ateste că Nelu Ploieșteanu nu mai era infectat cu Covid-19, la momentul decesului.

Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, amânată

Familia lui Nelu Ploieșteanu a făcut o cerere de autopsie la procurorul de serviciu din Sectorul 1, care a fost aprobată. Cererea a venit în urma suspiciunilor acestora că regrtatul artistu nu ar fi suferit, defapt de COVID. Astfel, trupul interpretului d emuzică lăutărească va ajunge la Institutul Național de Medicină Legală, potrivit  wowbiz.ro

Astfel, familia lui Nelu Ploieșteanu speră să primească lămuriri cu privire la cauza decesululi artistului. Înmormântarea a fost amânată până la rezultatul final al celor de la IML.

Nelu Ploieșteanu, îngropat în același cavou cu fiul său

După finalizarea autopsiei, trupul neînsuflețit a lui Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în același locu unde a fost depus și fiul său, Mihăiță.

Fiul lui Nelu Ploieșteanu, la vârsta de 32 de ani, fiind imobilizat la pat în urma unor grave probleme de sănătate.

Nelu Ploieşteanu a fost confirmat pozitiv cu COVID  şi internat, însă a ales să plece din spital, pe proprie răspundere. După ce starea sa s-a agravat în următoarele zile, el a ajuns înapoi la spital, iar medicii au fost nevoiți să îl intubeze deoarece avea o saturație extrem de mică de oxigen.

Citeste si: Ce avere avea Nelu Ploieșteanu și cui îi vor rămâne banii după decesul artistului

„Nea Nelu s-a îmbolnăvit la începutul săptămânii, a fost internat 48 de ore, și cred că făcea parte din categoria bolnavilor ”Toma Necredinciosul”, care a negat virusul și existența lui. De altfel și mie îmi spunea că nu e decât o răceală, motiv pentru care a plecat pe propria semnătură din spital. 

Starea lui se agravase, avea nevoie de un Computer Tomograf pentru ca medicii să detecteze cât de grav sunt afectați plămânii, însă Nea Nelu a refuzat. A plecat pe semnătură, a ajuns acasă miercuri seara, starea lui s-a agravat foarte tare, până când saturația de oxigen a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanța și a fost din nou transportat la spital. Din nefericire a ajuns intubat într-un timp foarte scurt, cu șanse extrem de mici de supraviețuire”, a decalarat Mara Bănică.

Citeste si: Ce semn a primit Nelu Ploieșteanu din partea fiului său mort? Incredibil ce s-a întâmplat în urmă cu două luni

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

BREAKING NEWS A murit Gabi Luncă! Din ce cauză s-a stins din viață regina muzicii lăutărești! Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat

Rusia răspunde cu aceeași monedă Cehiei: Mai mulți diplomați declarați 'persona non grata'

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Ce avere avea Nelu Ploieșteanu și cui îi vor rămâne banii după decesul artistului

Soția lui Nelu Ploieșteanu are, și ea, probleme de sănătate! Cum se simte femeia după moartea artistului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies