Drama vieţii lui Nelu Ploieşteanu! Medicii i-au recomandat să îi cruțe viața fiului său: "O să-l tragă curentul şi o să moară"

,

Nelu Ploieşteanu a fost unul dintre cei mai iubiţi și apreciați artişti ai României. Din păcate, în această dimineață, 2 aprilie, artistul a fost ucis de COVID-19, fix la o săptămână după ce Cornelia Catanga a pierdut și ea lupta cu boala.


In articol:

Nelu Ploieșteanu a murit vineri, 2 aprilie, la vârsta de 70 de ani, după ce a fost infectat cu noul coronavirus și era internat în spital de mai mult timp.

De-a lungul vieții, artistul a avut mai multe probleme de înfruntat, una dintre acestea fiind decesul fiului său.

Citeste si: BREAKING NEWS A murit Nelu Ploiesteanu! Din ce cauza s-a stins din viata marele artisit. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat

Fiul lui Nelu Ploieșteanu a murit

În 2018, Nelu Ploieșteanu a fost nevoit să înfrunte cea mai grea zi din viața lui. Unicul său fiu, Mihăiță, a murit la vârsta de 32 de ani.

Mihăiță avea probleme grave de sănătate. Fiul lui Nelu Ploieșteanu suferea de tetrapareză spastică. La scurt timp după ce a fost vaccinat în copilărie, medicii le-au dat vestea cumplită părinţilor, spunându-le că singurul lor fiu, Mihaita, nu se va recupera niciodată şi va avea nevoie de atenţie specială din partea lor pentru tot restul vieţii sale. În fiecare zi, tânărul era nevoit să ia o mulţime de medicamente pentru a se menţine pe linia de plutire.  

Nelu Ploieșteanu nu s-a putut împacă cu pierderea unicului său fiu, şi de câte ori avea ocazia povestea despre Mihaiţă. 

"Eu l-am visat doar odată. Copiii mei îl visează mereu. Chiar astăzi, fetiţa mea l-a visat ca le dădea pepene să mănânce. Fetele mele sunt într-o legătură directă şi divină cu el.

Băiatul are aproape cinci luni de când a murit, niciodată nu am lipsit de acolo (n.r. de la mormânt). Am făcut un sanctuar. Este cel mai frumos cavou din tot cimitirul. Nu ştiu cum am reuşit să merg mai departe. Cred că Bunul Dumnezeu ne-a ajutat să rezistăm. Soţia mea spune că nu ştie să mai meargă fără el.  Ne este foarte greu. Toţi copiii dorm cu poza lui, dar eu evit să mă uit la poze. Dumnezeu ne-a dat putere. Le-am spus copiilor că viaţa lor trebuie să meargă înainte„ ,  spunea Nelu Ploieşteanu, la scurt timp de la decesul fiului său.

Citeste si: Ce semn a primit Nelu Ploieșteanu din partea fiului său mort? Incredibil ce s-a întâmplat în urmă cu două luni

Dan Negru a postat un mesaj pe pagina persnală de Facebook, imediat după ce a aflat că Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață. Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri incredibile despre drama artistului.

Acesta a spus că medicii i-au recomandat artistului să îi cruțe suferința lui Mihăiță, însă Nelu Ploieșteanu a avut grijă de el până la vârsta de 32 de ani când acesta a murit.

"Povestea dramatică a lui Nea Nelu a fost alta. O spunea mereu… Mihaița, băiatul lui, a rămas paralizat la pat in copilărie și un medic i-a spus atunci:  "Dacă vrei să scapi, fă-i un duş fierbinte și deschide geamurile. O să-l traga curentul şi o să moară".  Nea Nelu, tatăl, spunea îngrozit povestea. Și-a îngrijit copilul toată viața, până la 32 de ani când i s-a prăpădit. Azi, Nea Nelu s-a reîntâlnit cu Mihăiță….", a mai scris Dan Negru pe Facebook.

 

Nelu Ploieșteanu și-a pierdut fratele și soacra, înaintea fiului

Nelu Ploieșteanu avea o relație specială cu soacra sa, artistul o considera mama lui. Aceasta s-a stins din viață la Spitalul Elias, din cauza bătrâneții, la 88 de ani, și a fost înmormântată la Slobozia.

Mai mult, artistul a vorbit și despre fratele său, care la acea vreme era dependent de alcool, iar apoi intrase în depresie. Nelu Ploieșteanu a povestit că fratele lui ajunsese de nerecunoscut, din cauză că la moarte cântărea doar 35 de kilograme!

Citeste si: Nelu Ploiesteanu: "Fratele meu este distrus din cauza alcoolului"

Acum 3-4 ani i-am luat două damigene de vin, două kilograme de ţuică… Până seara a terminat şi zece kilograme de vin şi două de ţuică şi banii pe care i-am lăsat (…) A intrat de un an într-o depresie. Nu mai bea, nu mai nimic… Nu ieşea afară, nu comunica… Dacă îl întreba cineva, îi spunea că nu are nimic. Avea 80 de kilograme şi acum mort avea 35 de kilograme. Nici n-a mai vrut să mănânce ”, mărturisea artistul la vemea respectivă.

Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu

Potrivit România TV, Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu şi a declarat că, în urma unor calcule, viaţa artistului se oprea la 70 de ani. Vedeta a oferit informații cutremurătoare despre cântăreț.

Citeste si: Carmen Harra, anunț cutremurător: ”Este doar începutul ceea ce trăim acum”

Nu, nu știam dar am fost la emisiunea cu cristi brancu si mi-a dat datele lui de naștere si viața lui se oprea la 70 de ani. Eu am spus si în direct ca nu cred ca mai poate sa traiasca din cauza ca s-a terminat firul vietii. Nu, nu a murit de Covid, a decedat ca atat a fost destinul lui”, ne-a mărturisit Carmen Harra.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Romania în DOLIU! A murit unul dintre cei mai îndrăgiți artiști

Alegeri în Australia: Laburiştii, favoriţi pentru a reveni la putere

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lumea muzicii românești este în doliu! Muzicologul Ruxandra Arzoiu a murit la vârsta de 59 de ani

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies