Carmen Harra, anunț cutremurător: ”Este doar începutul ceea ce trăim acum”

,
Carmen Harra
Carmen Harra, anunț cutremurător depre pandemie

Celebra Carmen Harra a avut numai previziuni sumbre legate de pandemia din România.


In articol:

Zilele trecute, Carmen Harra a făcut un anunț pentru oamenii care o tot întreabă când ne vom reveni, și dacă pandemia de coronavirus se va încheia curând. 

Din punctul de vedere al pandemie de coronavirus, Carmen Harra spune că urmează o perioadă tot mai grea, și trebuie să ne așteptăm la schimbări în toate domeniile, la nivel mondial.

Carmen Harra, anunț cutremurător

”Trebuie să ne mobilizăm să trecem peste situația asta. Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală, viața merge înainte. Omenirea trebuie să învețe ceva din situația prin care trecem. Să învățăm să fim mai buni. Să învățăm cât de vulnerabili suntem și cât de ușor putem să fim afectați de lucrurile care vin peste noi. Că nu suntem pregătiți pentru lucrurile mari care vin peste noi. Tot ceea ce se întâmplă acum este doar începutul unor înșiruiri de evenimente care toate încearcă să ne trezească. Se va schimba ceva din lucrurile fundamentale care nu mai merg. Anumite legi umane nu vor mai funcționa în următoarea perioadă. Legile umane trebuie schimbate, nu mai sunt valabile”  a spus Carmen Harra.

Carmen Harra, ce se va întâmpla până în 2033

Nu este prima data când celebra prezicătoare care locuiește în SUA spune că abia acum începe o perioadă grea, in care întreaga omenire se va schimba.

”Se dărâmă sisteme de sute de ani. Ceea ce pot să spun absolut, cu convingere, este că Regatul (n.red Marea Britanie) închieie o etapă: Regina Angliei este ultima regină. Papa este ultimul papă. Lucrurile se vor schimba! Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire” , a mai spus Carmen Harra în urmă cu câteva luni. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Carmen Harra a fost in moarte clinica. Declaratiile cutremuratoare

VIDEO Vlad Voiculescu recurge la vocabularul dictatorilor ca să îl descrie pe Florin Cîțu: 'Comportament demn de junta militară'

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Din ce face bani Carmen Harra? Vedeta a spus totul despre veniturile ei

Carmen Harra, marturisiri incendiare despre inceputurile sale in America! Iata cum a reusit sa construiasca un adevarat imperiu si sa devina celebra!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies