Situație incredibilă după moartea Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu este îngropat în datorii. Artistul nu primește pensie de la stat

,
Aurel Padureanu are datorii
Aurel Pădureanu, îngropat în datorii

Aurel Pădureanu trece prin momente cumplite după moartea soției sale, Cornelia Catanga. Artistul se luptă cu datoriile pe care le-a acumulat de-a lungul timpului. Cântărețul de muzică lăutărească nu primește pensie de la stat. Care sunt motivele?


In articol:

Moartea artistei de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, a lăsat în urmă multă durere în sufletele apropiaților și a celor care au îndrăgit-o. Soțul cântăreței, Aurel Pădureanu, a rămas cu multe datorii pe care le-au acumulat de-a lungul vremii.

Artistul nu primește deloc pensie de la stat. 

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii după moartea Corneliei Catanga. Artistul nu primește pensie

Aurel Pădureanu a rămas cu multe datorii după moartea Corneliei Catanga. Acesta nu primește deloc pensie de la stat, iar zilele pentru el sunt din ce în ce mai grele după moartea regretatei artiste. Artistul face tot ce îi stă în putință pentru a primi o pensie de urmaș, dacă legea îi va permite.

Aurel Pădureanu și-ar dori ca să reușească să primească pensia de urmaș până când va reuși să revină pe scenă și să participe la diferite evenimente.

”Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru, în anii comunismului, așa erau vremurile, nu am avut carte de muncă, așa că nu beneficiez de pensie. E îngrozitor ce s-a întâmplat cu artiștii! Sper să dea drumul la evenimente, să pot cânta, să pot câștiga și eu un ban! ”, a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru pentru impact.ro.

Citeste si: Aurel Pădureanu, decizie radicală după moartea Corneliei Catanga. A dezvăluit ce va face cu lucrurile regretatei artiste: „Eu voi opri doar...”

Artistul a declarat într-un interviu că are foarte multe datorii pe care nu are cum să le plătească.

”Avem datorii mari, la chiria pentru apartamentul în care locuiam cu toții. În pandemie, când niciunul dintre noi, eu, soția și fiul nostru pianist, Alex, nu am mai avut concerte, am rămas în urmă cu plățile.

Mai ne peticeam din drepturile de autor ale Corneliei și din pensia ei de invaliditate, de 2.000 de lei. Acum, însă, trebuie să ieșim din această situație financiară grea”, a spus artistul.

Aurel Padureanu, datorii
Aurel Pădureanu nu primeste pensie

Aurel Pădureanu nu primește pensie de la stat

Soțul regretatei artiste de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, a declarat că a muncit la negru toată viața, mai ales în perioada comunismului.

Din aceste motive el nu primește pensie, pentru că nu a lucrat cu carte de muncă.

”N-am, măi, oameni buni! În anii comunismului, cântam pe unde apucam, unde puteam, unde eram chemați, cine îți făcea p-atunci carte de muncă? Prin urmare, dacă nu am avut acele cotizații, nu primesc pensie.

O să mă zbat să văd dacă există posibilitatea, până or reveni spectacolele și vom scăpa de pandemia de coronavirus, să primesc o pensie de urmaș.

O să ieșim și din asta, nu mă dau bătut, trebuie să-mi revin din acest șoc, de dragul copilului meu, Alexandru, care și el suferă enorm după măicuța lui dragă, de care era atât de atașat”, a mai spus artistul.

Citeste si: Familia Corneliei Catanga ar putea să o exhumeze pe artistă: ”Au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Aurel Pădureanu, decizie radicală după moartea Corneliei Catanga. A dezvăluit ce va face cu lucrurile regretatei artiste: „Eu voi opri doar...”

Ioana Ene Dogioiu, despre 'ciocnirea' Cîţu-Voiculescu: 'Încă n-am văzut ca un ministru să ţină declaraţii concomitent cu premierul'

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Ce medicamente a luat, de fapt, Cornelia Catanga, înainte de deces. Combinația a fost „ciudată și nefericită”, spune un medic

Familia Corneliei Catanga ar putea să o exhumeze pe artistă: ”Au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies