Aurel Pădureanu, decizie radicală după moartea Corneliei Catanga. A dezvăluit ce va face cu lucrurile regretatei artiste: „Eu voi opri doar...”

,
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga[Sursa foto: Facebook]

Aurel Pădureanu a anunțat ce se va întâmpla cu toate lucrurile regretatei Cornelia Catanga. Soțul artistei a făcut dezvăluiri emoționante.


In articol:

Cornelia Catanga s-a stins din viață lăsând un gol imens în sufletele apropiaților și celor care au avut ocazia să o cunoască. Pentru soțul și fiul interpretei de muzică lăutărească durerea este imensă, iar acum, Aurel Pădureanu a luat o decizie radicală în privința lucrurilor care i-au aparținut artistei.

Ce se va întâmpla cu rochiile, pelerinele și acordeonul Corneliei Catanga? Aurel Pădureanu a făcut anunțul

Dispariția fulgerătoare a Corneliei Catanga a șocat o țară întreagă. Artista și-a pierdut viața în urma unui stop cardio-respirator, starea acesteia de sănătate agravându-se după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Pierderea suferită l-a îngenuncheat pe soțul artistei, însă acesta este hotărât să facă tot ce ține de el pentru a trece peste această perioadă dificilă, totul de dragul fiului lor. 

Dincolo de talentul care a făcut-o celebră, Cornelia Catanga era o femeie foarte elegantă și care își dorea să atragă toate privirile în momentul în care își făcea apariția în public. Interpreta de muzică lăutărească îmbrăca rochii sclipitoare și ținute spectaculoase, astfel că mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu toate aceste piese vestimentare după moartea vedetei. Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a dezvăluit că va da mare parte din ținute unei persoane care să le aprecieze la adevărata lor valoare. Dacă de rochii se va putea despărți mai ușor, soțul regretatei artiste a mărturisit că nu va putea renunța la acordeonul acesteia și nici la câteva pelerine, obiecte pe care le va păstra în memoria ei.

Citeste si: Gigi Becali, prima reacție după reproșurile primite de la Aurel Pădureanu: "Nu e treaba mea. Eu nu am case să le dau"

„Mă rog să mă fac bine, să trecem peste durerea aceasta, să ies cu fiul meu, Alex, de dragul lui trebuie să îmi revin.

De ce mi-ai luat-o, Doamne, ce mă fac fără ea acum? Era lumina ochilor mei. Cui să îi dau rochițele ei, pe care le iubea și le îngrijea? Caut o persoană curată, care să le aprecieze, să le poarte, nu să-și bată joc de ele. Eu voi opri câteva pelerine, dar și acordeonul pe care îl iubea, restul lucrurilor le voi da!(...) Am dus un pachet, cu o rochie și cele necesare pentru înmormântare, însă, pentru că a fost bolnavă de Covid-19, nu ne-au lăsat să o îmbrăcăm cu hainele ei, ca să plece din viața asta ca o regină. Am îngropat-o într-un sac, iar hainele ei le-am pus lângă ea, conform protocolului, la vreme de pandemie.”, a spus Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, potrivit playtech.ro.

Cornelia Catanga, una dintre cele mai iubite interprete de muzică lăutărească din România
Cornelia Catanga, una dintre cele mai iubite interprete de muzică lăutărească din România[Sursa foto: Facebook]

Având în vedere că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus înainte de a muri, Cornelia Catanga a avut parte de o înmormântare mult mai strictă, iar regulile impuse nu au permis ca aceasta să fie îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă, acesta fiind un mare regret al soțului artistei, Aurel Pădureanu.

Citeste si: Ce medicamente a luat, de fapt, Cornelia Catanga, înainte de deces. Combinația a fost „ciudată și nefericită”, spune un medic

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Situație incredibilă la înmormântarea Corneliei Catanga! Ce a făcut o femeie în momentul în care a fost ridicat sicriul? Este ireal

DOSAR Două luni a fost perioada de la numire până la fapta de corupție în cazul vicepreședintelui CJ Sv Cristinel Crețu -Denunțătorul trimis să ofere `un bonus`

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum vor fi înmormântați oamenii care mor de COVID? Reguli noi, după decesul Corneliei Catanga

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies