Situație incredibilă la înmormântarea Corneliei Catanga! Ce a făcut o femeie în momentul în care a fost ridicat sicriul? Este ireal

,
Ce a facut o femeie la inmormantarea Corneliei Catanga
Gest incredibil la inmormantarea Corneliei Catanga

Momente incredibile au avut loc la înmormântarea regretatei artiste de muzică lautărească, Cornelia Catanga. O femeie a făcut un gest ireal în momentul în care sicriul artistei a fost ridicat pentru a fi băgat în groapă. Ce gest a făcut femeia?


In articol:

Îndrăgita artistă de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, a încetat din viață într-un moment în care nimeni nu s-ar fi așteptat. Apropiații și fanii cântăteței sunt șocați de lovitura primită, nu s-ar fi aștepat ca problemele de sănătate ale artistei să fie atât de grave. Cornelia Catanga a fost condusă pe ultimul drum, sâmbătă, de familie și de cei apropiați, înmormântarea a avut loc foarte repede.

Ce a făcut o femeie la înmormântarea Corneliei Catanga?

Gestul incredibil pe care l-a făcut o femeie care a vrut să-și ia rămas bun de la îndrăgita artista de muzica lăutărească. Femeia a aruncat cu bijuterii de aur în timp ce sicriul era coborât în groapă. Verișoara primară a artistei a fost dărâmată de cele întâmplate și a strigat disperată că nu trebuia să se încreadă în ajutorul medicilor.

“Îi era frică de spital, mai bine stătea acasă. Ea a ştiut că pleacă pe ultimul drum, mai bine murea acasă. Nu trebuia să ia salvarea să meargă la spital, nu mai avem încredere în nimic”, a spus verişoara Corneliei Catanga.

Cornelia Catanga inmormantată rapid
O femeie a aruncat cu aur pe sicriul Corneliei Catanga

Moartea Corneliei Catanga a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales înmormântarea care a avut loc extrem de repede, pe motiv că regretata artistă s-a stins din viață pentru că avea COVID-19.

Fiul artistei și-ar fi dorit să o îngropate pe mama sa duminică, însă nu s-a putut.

”Am vrut să o înmormântăm pe mama mâine dar nu s-a putut. Așa că suntem la groapă și într-o oră o înmormântăm. Ne-a dat-o în coșciug sigilată. O înmormântăm fără coroane și flori. Acum i-am cumpărat o coroană. Atât are mama pe ultimul drum”, a mărturisit Alexandru, fiul regretatei artiste.

Citeste si: Cum vor fi înmormântați oamenii care mor de COVID? Reguli noi, după decesul Corneliei Catanga

Dispariția artistei s-a produs extrem de repede, verișoara ei este de părere că trebuia înmormântată cu alte onoruri, în conformitate cu lucrurile pe care a reuși să le realizeze de-a lungul anilor în industria muzicii lăutărești.

De asemenea, familia regretatei artiste mai are o mare tristețe în suflet.

Aurel Pădureanu și fiul lui, Alexandru, nu au nicio dovadă că au îngropat-o pe artista Cornelia Catanga. După spusele unui apropiat al familiei, aceștea nu știu dacă în scaul primit de la spital se află cântăreața, pentru că nu au avut voie nici să verifice acest lucru.

”Nu e mare lucru. Exagerările lumii. Scandalul era ca au luat-o de la spital fără să-i lase să o vadă deloc.

Ei nu știu dacă e acolo ea sau altcineva. Așa că familia a făcut scandal chiar acolo. Cornelia a fost sigilată într-un sac și atât”, a mărturisit un apropiat al familiei, pentru impact.ro

Aurel Padureanu si Cornelia Catanga
Aurel Pădureanu nu stie daca a ingropat-o pe soția lui

Citeste si: Cornelia Catanga, dezvăluiri sfâșietoare înainte să moară. Artista nu mai avea bani nici de pâine!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum vor fi înmormântați oamenii care mor de COVID? Reguli noi, după decesul Corneliei Catanga

Poliția Capitalei face PRECIZĂRI de ULTIMĂ ORĂ despre cei trei MORȚI de la Victor Babeș

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Cornelia Catanga, dezvăluiri sfâșietoare înainte să moară. Artista nu mai avea bani nici de pâine!

Ultima apariție a Corneliei Catanga la Teo Show. A făcut spectacol în platoul emisiunii!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies