Ultima apariție a Corneliei Catanga la Teo Show. A făcut spectacol în platoul emisiunii!

,
Cornelia Catanga, pentru ultima oară în platoul emisiunii Teo Show
Cornelia Catanga, pentru ultima oară în platoul emisiunii Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cornelia Catanga era apreciată de public pentru talentul ei muzical, dar și pentru că știa să facă spectacol de fiecare dată când își făcea apariția la Tv sau la diferite evenimente. Când a venit pentru ultima oară Cornelia Catanga în platoul emisiunii Teo Show?


In articol:

Cornelia Catanga era o prietenă apropiată a emisiunii Teo Show, iar de fiecare dată când venea în platou, artista reușea să molipsească pe toată lumea cu energia ei. Acesta este motivul pentru care Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show, au considerat că este nevoie să îi aducă un ultim omagiu artistei care a bucurat o mulțime de români prin intermediul muzicii pe care o interpreta. 

Când a venit ultima oară Cornelia Catanga la Teo Show? Imagini de colecție cu îndrăgita interpretată de muzică lăutărească

Cornelia Catanga a trecut pragul emisiunii Teo Show pentru ultima oară pe data de 28 octombrie 2020. Atunci, cântăreața a făcut spectacol alături de Silvia Dumitrescu, iar imaginile surprinse demonstrează încă o dată că era o artistă care știa să se facă plăcută și să le capteze atenția celor de acasă.

Citeste si: Câți copii avea Cornelia Catanga? Regina muzicii lăutărești din România a murit în această dimineață

Teo Trandafir a ținut să spună câteva cuvinte în memoria Corneliei Catanga, artista care a fost invitată de nenumărate ori în platoul emisiunii Teo Show și care de fiecare dată a acceptat invitația cu drag.

„Foarte greu de înțeles pentru noi și de procesat faptul că, de astăzi, Cornelia Catanga nu mai e, fizic. Ne-am tot uitat la imaginile astea și ne-am adus aminte cât am râs și cât de bine ne-am simțit, câte momente frumoase și vesele am împărțit și iată că ele nu se vor repeta, dar în capul nostru, în memoria noastră, a tuturor, Cornelia Catanga va rămâne un om care a zâmbit, indiferent de greutățile prin care a trecut în viață.”, a spus Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii Teo Show.

Vestea că s-a stins din viață Cornelia Catanga a picat ca un trăsnet atât pentru familia și apropiații acesteia, cât și pentru fanii artistei. Îndrăgita interpretată de muzică lăutărească a murit în urma unui stop cardio-respirator. A fost transportată de urgență la spital, acolo unde medicii i-au făcut testul covid, acesta din urmă ieșind pozitiv. Cu toate că medicii au făcut eforturi mari pentru a-i salva viața Corneliei Catanga, artista a intrat în stop cardio-respirator în momentul în care medicii au încercat să o intubeze, motiv pentru care au declarat decesul.

Cornelia Catanga avea 63 de ani și o carieră de succes în spate, aceasta fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică lăutărească din România.

Citeste si: Aurel Pădureanu, probleme financiare grave după decesul Corneliei Catanga: „Nu are cu ce să o înmormânteze!” Cui a cerut ajutorul?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Cornelia Catanga, mesaj disperat pentru primarul Gabriela Firea

Marius Budăi anunță ce nu se va regăsi în reforma pensiilor: 'Eu așa ceva nu voi semna'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

FARSA pe care nu o va uita niciodata. Cornelia Catanga, la un pas de a-si IESI DIN MINTI VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies