Doi concurenți de la Puterea Dragostei se iubesc în SECRET? Joacă la două capete? Incredibil ce face Nicos pe la spatele Alexandrei! FOTO

Author: Amalia Georgescu

Este cunoscut că Nicos și Alexandra se plac și că au o relație, însă concurentul de la Puterea Dragostei nu se ferește să facă complimente și altor fete.

Un comentariu pe care Nicos l-a lăsat pe instagram poate însemna sfârșitul relației sale cu Alexandra? Au apărut suspiciuni că acesta s-ar iubi în secret cu o altă concurentă, lucru care nu va fi deloc pe placul Alexandrei, având în vedere că aceasta este o fire geloasă.

Nicos se iubește în secret cu o altă concurentă de la Puterea Dragostei?

Nicos și Alexandra formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la Puterea Dragostei, sezonul cu numărul trei.

Cei doi concurenți trec cu ușurință de la momentele de tandrețe, la certuri aprinse, dar cu toate acestea, nu pot sta departe unul de celălalt, lucru pe care l-au dovedit în repetate rânduri.

Citeste si: Cine este si cum arata Giovanni, tatal lui Nicos de la Puterea dragostei! Este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania

Deși legătura dintre ei este una vizibilă și este evident că au sentimentele unul pentru celălalt, Nicos nu se ferește să interacționeze și cu alte fete din casă.

Astfel, comentariul pe care i l-a lăsat Andradei în dreptul unei fotografii a stârnit suspiciuni. Joacă Nicos la două capete și se iubește în secret cu Andrada?

Nicos nu e ezitat să o alinte pe Andrada, cu toate că el are o relație cu Alexandra.

"Neața queen.", i-a scris Nicos Andradei pe instagram.

Surprizător este că nici Andrada nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns lui Nicos printr-un emoticon în formă de inimioară, detaliu care conturează tot mai mult ipoteza unei posibile legături amoroase între cei doi concurenți de la Puterea Dragostei. 

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 13 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Adriana își bruschează sora, pe Alexandra!

Citeste si: Nicos si Madalina, de mana: "Madalina, te vreau!". Cum a reactionat Alexandra cand i-a vazut pe cei doi impreuna, pe canapea

Interacțiunea dintre Nicos și Andrada cu siguranță nu va fi văzută cu ochi buni de Alexandra, mai ales în contextul în care cei doi încearcă să aibă o relație și să se schimbe unul pentru celălalt, astfel încât totul să meargă perfect întrei ei.

Rămâne de văzut dacă Nicos va decide să rămână cu Alexandra și să treacă peste neînțelegeri sau se va apropia de Andrada și va încerca să formeze un cuplu cu aceasta. 

Citeste si: Mona de la Puterea dragostei, reacție tăioasă după ce s-a aflat că a avut relație cu tatăl lui Nicos: "Nu depind de..."

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies