Surpriza! Cand toti credeau ca s-au despartit, Alexandra si Nicos au avut o intalnire incendiara, in camera rosie!

Author: Luiza Stama
Actualizat: 13 aug 2020, 18:21

Alexandra si Nicos de la Puterea dragostei nu prea reusesc sa stea departe unul de celalalt! Iata ce au vorbit cei doi la intalnirea din camera rosie.

Alexandra si Nicos de la Puterea dragostei nu prea reusesc sa stea departe unul de celalalt, chai daca Nicos a spus ca ei nu mai sunt impreuna. Blondina l-a provocat de mai multe ori astazi pe Nicos, iar el nu a parut ca ar fi foarte nemultumit de atingerile si sarutarile Alexandrei.

Inca de dimineata, la Puterea dragostei de astazi, Alexandra si Nicos au gravitat unul in jurul celuilalt.

Mai intai au fost cateva tensiuni intre ei, iar Nicos voia sa obtina niste explicatii de la Alexandra. Ea ii repeta ca nu doreste sa fie prietena cu el pentru ca, din principiu, ea nu este prietena cu un fost iubit.

Surpriza! Cand toti credeau ca s-au despartit, Alexandra si Nicos au avut o intalnire incendiara, in camera rosie!

Nicos nu s-a lasat, iar joaca dintre cei doi a culminat cu momente incendiare, care i-au lasat pe toti cu gurile cascate.

S-au tachinat in legatura cu zilele in care au fost impreuna, iar Nicos a reusit sa o faca pe Alexandra sa ii zambeasca, ceea ce isi si dorea concurentul.

Cand a inceput muzica, Nicos si Alexandra s-au napustit unul asupra altuia si de la cearta au trecut la sarutari si imbratisari, de fata cu toti ceilalti concurenti Puterea dragostei.

Citeste si: Alexandra, in lacrimi a ajuns la vorba baietilor: "Nu e locul meu aici!" Sa fie o alta strategie sau cedeaza cu adevarat?

Citeste si: Nicos i-a dat inelul Alexandrei la Puterea dragostei! Cum arata inelul

Sa fie oare sentimente intre cei doi? Fanii Puterea dragostei asteapta sa afle cum vor evolua lucrurile intre cei doi.

Intra pe Kanal D live si vezi ce se intampla la Puterea dragostei acum

Lucrurile nu s-au oprit aici, iar cei doi au avut o intalnire in camera rosie, in incercarea de a lamuri lucrurile dintre ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nicos a jucat cartea seductiei si a intampinat-o pe Alexandra cu o bomboana de ciocolata pe care i-a oferit-o chiar dintre buzele lui, insa Alexandra i-a dat-o inapoi, in acelasi fel.

Sa fi fost o strategie la mijloc? Cert e ca cei doi s-au sarutat de doua ori, fara sa le trebuiasca un alt pretext decat bomboana.

Citeste si: Nicos si Madalina, de mana: "Madalina, te vreau!". Cum a reactionat Alexandra cand i-a vazut pe cei doi impreuna, pe canapea

Citeste si: Nicos, gest incredibil! A spus TOT despre el si Mona! Cum a reactionat George

"Cum vrei tu sa avem si noi o relatie normala?", a spus Nicos.

"Dar cum de te-ai intors la 90 de grade acum? Ce vrei de la mine?", a intrebat Alexandra.

"Eu am spus ca vreau sa fiu cu tine! Dar vrei sa fii si tu o femeie normala?", a continuat Nicos.

"Dar eu sunt asa! Cine iti trimitea mesaje dimineata?", a spus Alexandra.

Iata cum a decurs intalnirea lui Nicos cu Alexandra in camera rosie. Momente fierbinti!

Citeste si: Momentul adevarului! Gabriel a intrat in direct la Puterea dragostei si a spus tot despre relatia cu Alexandra

Citeste si: Cum arata Alexandra fara machiaj? Fanii lui Cristian i-au facut o gluma proasta

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!