Nicos, gest incredibil! A spus TOT despre el si Mona! Cum a reactionat George

Author: Luiza Stama
Actualizat: 12 aug 2020, 11:18

Nicos de la Puterea dragostei si-a cerut scuze fata de Mona si George, dupa ce ieri a injurat-o pe fata si l-a atacat pe iubitul ei. Declaratii impresionante

George a vrut sa-si ceara scuze fata de Mona si George, dupa ce ieri a injurat-o pe concurenta si l-a jignit pe iubitul ei. Concurentul Puterea dragostei a avut un moment de o sinceritate maxima si a spus totul despre relatia lui cu Mona. Toata lumea stie deja ca cei doi se cunosc bine din afara casei, inainte sa fie concurenti la Puterea dragostei si nu sunt putine lucrurile care ii leaga pe Mona si Nicos.

Nicos, gest incredibil! A spus TOT despre el si Mona! Cum a reactionat George

" M-am simtit prost si vreau sa imi cer scuze de fata cu toata lumea si cu publicul! Imi asum. Deja ma cunosteti pe mine, ca am crescut la camin, fara mama si asa mai departe. Imi pare rau cel mai mult pentru George, ca l-am facut sa se simta prost, el nu s-a bagat in discutiile mele cu Mona."

, a spus Nicos.

" Eu nu m-am bagat pentru ca nu stiu nimic din ce s-a intamplat intre voi acasa! Mona m-a bagat intr-un fight in care eu nu am argumente si sunt impartial. Ce s-a intamplat intre voi doi acasa eu nu stiu asa ca nu ma mai baga in discutia asta!", a spus George.

"Pe mine m-a deranjat ca mi-a confirmat ce va spuneam.

Noi am avut o relatie foarte stransa, sora-frate. Ea ii spunea lui tata "taticule". Imi cer scuze, Mona si George. Eu m-am simtit tradat de o persoana foarte apropiata.", a spus Nicos.

Citeste si: Mona si Nicos, amenintari si acuzatii grave: "Esti chiunita de foame! Ai venit pentru bani!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Șoc! Nicos, mesaj dur către Alexandra, din culise: "Nu mă deranjează că vorbești cu bărbați!"

Nicos a continuat cu declaratii din viata personala si a vorbit despre tatal lui, care a fost de mai multe ori in inchisoare.

"Asta este! La camin am stat, pe strazi m-a dat mama, tata a fost la puscarie, m-am chinuit, m-am si descurcat.

Ce poate sa rada lumea de mine ca a fost tata la puscarie! Ce s-a intamplat? Imi iubesc tatal! Viata a fost mai dificila cu mine! Imi cer scuze si nu m-am recunoscut nici eu! Nu imi place si imi pare rau ca te-am injurat, Mona si ca l-am facut pe George sa se simta prost.", a continuat Nicos.

Iata materialul video in care Nicos spune totul despre viata lui si relatia cu Mona

Citeste si: Lovitura sub centura! Cristina Mihaela l-a luat la bani marunti pe Cristian: "Poti sa pleci tu inaintea surorilor!"

Citeste si: Alexandra, in lacrimi a ajuns la vorba baietilor: "Nu e locul meu aici!" Sa fie o alta strategie sau cedeaza cu adevarat?

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!