Bogdan Mocanu, reacție dură după revenirea Andrei Voloș în țară: "Pe cine nu lași să moară..." S-a terminat totul între ei?

Author: Bianca Hriscu

Bogdan Mocanu nu s-a putut abține și a făcut referire la fosta iubită, dar fără să îi pronunțe numele. A vorbit despre iubirea adevărată, un subiect sensibil.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei, iar revenirea în țară a Andrei nu l-a lăsat indiferent pe fostul ei iubit. Ce mesaj a transmis Bogdan Mocanu pe instagram?

Cum a reacționat Bogdan Mocanu după ce Andra Voloș s-a întors în țară?

Deși în urmă cu ceva timp spunea că va reveni în România doar în preajma sărbătorilor de iarnă, Andra Voloș a luat decizia de a se întoarce mai devreme în țară, aceasta fiind prezentă la ziua de naștere a Andreei Pirui.

Se pare că acest detaliu l-a deranjat foarte tare pe Bogdan Mocanu. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvăluit că nu mai crede în iubirea adevărată și că nu consideră că iubirea este o virtute, ci din contră, un lucru care îi face pe oameni să devină vulnerabili.

Citeste si: Bogdan Mocanu si Stefania de la Puterea dragostei, impreuna! Imagini incredibile VIDEO

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

"Încă o dată mi s-a dovedit că oamenii nu se schimbă niciodată și că pe cine nu lași să moară, nu te lasă sa trăiești. Ferească să mai vină cineva să îmi spună că există iubire d-asta adevărată. Nu există așa ceva sau dacă există, asta e cea mai mare slăbiciune a oamenilor. Devii cel mai prost, idiot, ești ultimul când cică iubești. Nu e o virtute, este o slăbiciune a oamenilor asta."

, a spus Bogdan Mocanu într-un clip video postat pe contul personal de instagram.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au separat la scurt timp după ce fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost acuzat de infidelitate. Vestea a picat ca un trăsnet pentru apropiații celor doi, având în vedere că relația lor părea una stabilă și foarte serioasă.

Citeste si: Bogdan Mocanu, castigatorul Puterea dragostei sezonul 1, dezvaluiri tulburatoare! Trebuia sa faca amor ca sa primeasca mai multi bani: "Intelegi tu..."

Pe Bogdan Mocanu îl știe o țară întreagă, însă mai nimeni nu îl cunoaște pe fratele lui mai mic. Cum arată și cu ce se ocupă Vlad Mocanu

Cu toate că ulterior au luat decizia de a mai da o nouă șansă poveștii lor de iubire, cei doi s-au despărțit din nou, fără să dezvăluie adevăratele motive care au dus la separare. 

Citeste si: Bogdan Mocanu ia atitudine după zvonurile legate de relația lui cu cântăreața Dodo! ”Nu mă interesează ce zice sau ce crede Andra”

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies