Când se întoarce Andra Voloș în țară? A dezvăluit data exactă

Când se întoarce Andra Voloș în țară? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram data exactă.


In articol:

Când se întoarce Andra Voloș în țară? A plecat în Italia, la mama ei, pentru a uita de tot ce s-a întâmplat rău în ultima perioadă în viața ei și se pare că nu plănuiește să se întoarcă prea curând în România.

Citeste si: Ce a spus mama Andrei Volos despre Bogdan Mocanu? Fosta concurenta Puterea dragostei nu se astepta la asta

Când se întoarce Andra Voloș în țară? A dezvăluit data exactă

Andra Voloș și-a dorit mult să plece din țară după despărțirea de Bogdan Mocanu, astfel că imediat cum acest lucru a fost posibil, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu a mai stat pe gânduri, și-a luat bagajele și s-a urcat în primul avion către Italia. Cei ce o urmăresc în mediul online s-au întrebat dacă plecarea ei este una definitivă sau Andra Voloș se va întoarce curând în România.

Acum, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a răspuns la întrebarea pe care mulți dintre susținătorii ei și-au pus-o în ultima perioadă. Andra Voloș a dezvăluit că se va întoarce în țară în luna decembrie, dorindu-și să își petreacă sărbătorile de iarnă acasă.

Citeste si: Descoperirea care schimbă totul despre COVID-19. Câți oameni mor, de fapt, de coronavirus - capital.ro

Citeste si: Cu ce se ocupa Andra Volos in Italia? Fanii au observat imediat detaliile: ''De unde ai banii?''

Andra Voloș a recunoscut: "Distanța nu poate despărți..."

Andra Voloș, mesaj controversat pe instagram. Care este adevărul despre legătura dintre ea și Bogdan Mocanu?

Andra Voloș, mesaj controversat pe instagram. Până acum a vrut să demonstreze că este o femeie puternică și că nu se lasă doborâtă de eșecul pe care l-a avut în dragoste, dar se pare că sunt momente în care Andra Voloș se gândește cu tristețe la trecut. Acum, un mesaj pe care l-a postat pe contul personal de socializare sugerează că încă are sentimente pentru fostul iubit, Bogdan Mocanu.

A plecat în Italia, la mama ei, pentru a uita de problemele pe care le-a avut în dragoste și de infidelitatea fostului iubit, dar distanța se pare că nu a putut șterge cu buretele tot ce s-a întâmplat recent în viața Andrei Voloș. Cu toate că fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" și-a reluat activitățile obișnuite și face eforturi să uite de probleme, există momente în care sentimentele pun stăpânire pe ea.

Acum, Andrea Voloș a postat un mesaj pe instagram care a dat naștere foarte multor semne de întrebare. Încă suferă după fostul iubit?

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, devastat după ce a aflat că Andra a plecat din țară: „Doamne, nu sunt OK”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies