Bianca, mai fericită ca niciodată: "Trebuie să știți acum adevărul. O să..." Ce se întâmplă între ea și Livian?

Bianca, mai fericită ca niciodată. A apărut în vlogul lui Livian și a vrut să le transmită un mesaj tuturor susținătorilor lui. Ce a dezvăluit?


In articol:

Bianca, mai fericită ca niciodată. Cu toate că apar mai mereu împreună, Livian ține de fiecare dată să precizeze că el și Bianca nu s-au împăcat. Bianca pare să fie de altă părere, iar acum, concurenta de la "Puterea Dragostei" a făcut un anunț important.

Citeste si: Livian si Bianca, impreuna! Ce i-a marturisit fiul lui Nelson Mondialu

Bianca, mai fericită ca niciodată: "Trebuie să știți acum adevărul. O să..."

Bianca și Livian își petrec timpul împreună și după filmările pentru "Puterea Dragostei", iar pentru că Livian este foarte activ pe youtube și postează mai mereu vloguri, Bianca profită de ocazie pentru a-i fi alături. La fel s-a întâmplat și acum, când cei doi s-au filmat din nou împreună. De această dată, Bianca a ascultat ce răspunsuri le-a oferit Livian prietenilor de pe youtube și astfel a tras o concluzie referitoare la viitorul lor împreună. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a intervenit în filmare și a făcut anunțul:

Bianca: Haită, trebuie să știți acum adevărul. O să locuim în București, acum am aflat și eu. Asta e o veste spusă în direct. Ăsta e adevărul? Nu îmi vine să cred că îmi oferi această posibilitate de a te cunoaște în București și de a petrece timp împreună.

Citeste si: Super mulți bani pe lângă salariu! Orban a semnat documentul. Cine va primi suma uriașă - capital.ro

Vizibil surprins de reacția Biancăi, Livian nu și-a contrazis fosta iubită, însă replica lui acidă a făcut-o pe aceasta să își piardă entuziasmul.

Livian: Da, o să ne vedem la o cafenea.

Bianca: O să ne mutăm, o să vedeți, vă promit eu și o să fac și live când vine la ușă. Îi fac micul dejun la băiat. Îi spăl hăinuțele.

Citeste si: Livian i-a înfuriat pe prietenii de pe instagram: "Bianca postează story să te voteze lumea, iar tu..."

Livian și Bianca, planuri de viitor împreună: "Te iau în apartamentul meu și la prima figură..." Au dezvăluit ce vor face când vor ajunge în România

Livian și Bianca, planuri de viitor împreună. Spun că sunt despărțiți, dar cei doi deja vorbesc despre ce se va întâmpla între ei după ce vor ajunge acasă.

Livian și Bianca, planuri de viitor împreună.Cu toate că nu s-au împăcat, Bianca și Livian se gândesc la cum va arăta viața lor după ce se va termina emisiunea "Puterea Dragostei". Se pare că cei doi au planuri serioase împreună, dezvăluind o parte dintre ele într-un vlog pe care Livian l-a postat pe youtube.

Livian și Bianca, unul dintre cele mai controversate cupluri de la "Puterea Dragostei", se gândesc tot mai mult la un viitor împreună. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, declarație de dragoste pentru Livian: „Nu există nimeni care să te poată înlocui”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies