Livian și Bianca, planuri de viitor împreună: "Te iau în apartamentul meu și la prima figură..." Au dezvăluit ce vor face când vor ajunge în România

Livian și Bianca, planuri de viitor împreună. Spun că sunt despărțiți, dar cei doi deja vorbesc despre ce se va întâmpla între ei după ce vor ajunge acasă.


In articol:

Livian și Bianca, planuri de viitor împreună. Cu toate că nu s-au împăcat, Bianca și Livian se gândesc la cum va arăta viața lor după ce se va termina emisiunea "Puterea Dragostei". Se pare că cei doi au planuri serioase împreună, dezvăluind o parte dintre ele într-un vlog pe care Livian l-a postat pe youtube.

Livian și Bianca, planuri de viitor împreună: "Te iau în apartamentul meu și la prima figură..."

Livian și Bianca, unul dintre cele mai controversate cupluri de la "Puterea Dragostei", se gândesc tot mai mult la un viitor împreună. Bianca a dezvăluit că plănuiește să se mute la Cluj pentru a fi mai aproape de Livian, iar el a promis că o va ajuta cu tot ce va avea nevoie, ba chiar a sugerat că ar putea locui împreună.

Livian: Auziți ce are în cap, să își ia chirie la Cluj.

Bianca: Mă ajuți să îmi găsesc?

Livian: Am 12 apartamente. 

Bianca: Să mă dai afară când vrei tu?

Livian: Te iau în apartamentul meu, la prima figură ieși.

Citeste si: Bianca i-a facut lui Livian cea mai frumoasa declaratie de dragoste! Care a fost reactia concurentului Puterea dragostei

Citeste si: Super mulți bani pe lângă salariu! Orban a semnat documentul. Cine va primi suma uriașă - capital.ro

După câteva momente în care și-au făcut planuri împreună, Livian nu a ezitat să o atace din nou pe Bianca, spunându-i că deși ea vrea să se stabilească la Cluj, el se gândește serios să se multe în București.

Bianca: Fără caternică, mă ajuți când ajung la Cluj?

Livian: Normal, cu tot ce ai nevoie. Chiar tot ce ai nevoie. Îți dau șofer cu mașină, dar ce vei face tu, că eu într-o lună mă mut la București? Ce vei face dacă te vei întâlni cu vreunul dintre admiratorii tăi care sunt îndrăgostiți de tine?

Bianca: Eu sunt îndrăgostită de tine și ai dovada aici. O să te convingi.

Livian: M-am convins deja, cu tot.

Citeste si: Bianca, încă o dovadă că este topită după Livian. Ce a apărut pe contul ei de instagram?

Livian si Bianca, impreuna! Ce i-a marturisit fiul lui Nelson Mondialu

Livian si Bianca, impreuna! Ce i-a marturisit fiul lui Nelson Mondialu Livian si Bianca au discutat dupa ce a fost tsunami in casa "Puterea dragostei".

Livian si Bianca, impreuna! Ce i-a marturisit fiul lui Nelson MondialuS-a petrecut un nou episod al scandalului Ligi-Andreea Pirui.

Livian i-a marturisit Biancai ca s-ar potrivi ca prietena cu Ligi, fiindca aceasta stie sa asculte si nu trage pripit o concluzie. Livian facea, probabil, o aluzie la Berna, cu care Bianca s-a certat recent pe motiv ca aceasta nu ar asculta-o deloc si ca n-ar interesa-o problemele ei.

Dupa discutia cu Livian, a urmat o alta cearta monstru, Andreea Pirui fiind, probabil, geloasa din pricina apropierii dintre Ligi si Bianca.

Este cunoscuta rivalitaea dintre Andreea Pirui si Bianca, iar blondei nu ii convine sa o vada pe Ligi discutand si imprietenandu-se cu rivala ei.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Livian, primele declarații despre participarea în sezonul 3 Puterea dragostei: „Mai dăm și noi...”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies