Ligi, in lacrimi! A plans in hohote dupa ce prietena ei, Andreea Pirui, a atacat-o din nou!

Ligi, in lacrimi dupa ce Andreea Pirui a atacat-o din nou Un nou episod al conflictului Andreea Pirui-Ligi s-a petrecut azi. Ligi a plans.


In articol:

Ligi, in lacrimi dupa ce Andreea Pirui a atacat-o din nou Ligi a parasit in lacrimi platoul dupa ce prietena ei, Andreea Pirui, i-a spus cuvinte care au durut-o.

Se pare ca fosta lor prietenie a devenit o relatie conflictuala acum, cele doua contrandu-se in permanenta in emisiune.

Ligi si Pirui sunt mai dezbinate ca oricand si se cearta in permanenta in emisiune, ceea ce pune la indoiala prietenia lor.

Cele doua stau si in camera impreuna, ceea ce poate amplifica tensiunile dintre ele.

Ella a mers sa o consoleze pe Ligi si chiar i-a tinut partea in conflictul cu Pirui.

Ligi, in lacrimi dupa ce Andreea Pirui a atacat-o din nou 

Ligi, in lacrimi dupa ce Andreea Pirui a atacat-o din nou Andreea Pirui a acuzat-o de tradare pe prietena ei Ligi in emisiunea de ieri "Puterea dragostei"! Blonda isi acuza prietena ca vorbeste cu Bianca si Ella, rivalele ei. 

Interactiunile lui Ligi cu Bianca si Ella, cu care in trecut avea o relatie proasta, au starnit furia Andreei Pirui.

Pirui o acuza pe Ligi de tradare! De partea cealalta Ligi o acuza si ea pe Andreea Pirui ca vorbeste cu Berna, cu care se stie ca Ligi este in conflict.

Totul intre Berna si Ligi pleaca de la Philip, cu care Ligi s-a iubit in trecut si cu care Berna e acum logodita.

Prietenia dintre Ligi si Pirui a avut mai multe momente de cumpana in ultimul timp, existand diverse certuri si acuze intre cele doua blonde.

Andreea Pirui o acuza de tradare pe prietena ei Ligi!

Andreea Pirui o acuza de tradare pe prietena ei Ligi! "Pirui ce sa mai zica, Ligi vorbeste cu Bianca si Ella, cu care se certase", i-a explicat Marius lui Philip.

Cele mai bune prietene, Ligi si Andreea Pirui sunt acum rivale. Care a fost motivul rupturii? Cele doua isi fac reprosuri dure!

Cele doua blondine care pana nu de mult erau cele mai bune prietene de la Puterea dragostei, Andreea Pirui si Ligi sunt acum rivale.

La inceput s-a crezut ca este vorba de mici tensiuni cauzate de stres, insa astazi cele doua au dat cartile pe fata si si-au spus vorbe dure.

De la cea mai recenta Gala, cele doua nu isi mai vorbesc, desi stau in aceeasi camera de hotel. Ligi si Andreea Pirui au trecut prin multe momente dificile impreuna, iar prietenia lor parea una pentru totdeauna! Ce s-a intamplat si cum au ajuns cele doua sa nu-si mai vorbeasca? Se pare ca si in aceasta relatie Ella are o influenta nefasta!

Citeste aici continuarea

Citeste si: Livian si Ligi, impreuna! Imagini de infarct pentru Bianca

Citeste si: Andreea Pirui o acuza de tradare pe prietena ei Ligi! S-a detonat bomba la "Puterea dragostei"

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies