Scandal monstru dupa moartea lui Tavi Pustiu! Ce se intampla intre el si sotia lui inainte de accident: ''Sotia lui era...''

Author: Oana Iosif
Actualizat: 17 aug 2020, 11:42

Tavi Pustiu a murit sambata dupa ce masina in care se afla impreuna cu sotia lui a fost lovita de tren.

Imediat dupa moartea celebrului manelist, detalii incredibile au inceput sa iasa la iveala despre viata lui personala. Rudele acestuia au vorbit despre relatia dintre el si sotia lui. 

Ce se intampla intre Tavi Pustiu si sotia lui

Tavi Pustiu era casatorit cu Monica, femeia care se afla la volan in momentul in care masina a fost lovita de tren. Aceasta se afla acum in stare critica la spital.

Rudele lui Tavi a spus faptul ca el si cu sotia lui erau in pragul divortului. Se pare ca intre cei doi erau multe discutii si multe certuri din cauza banilor, iar femeia il ameninta pe acesta ca va divorta. 

Citeste si: Cine este Tavi Pustiu, manelistul care a murit in timp ce facea live pe Facebook! Masina lui a fost strivita de tren/ VIDEO

Femei in varsta de 24 de ani a reusit sa scape cu viata din accidentul care a socat o tara intreaga. Tavi Pustiu facea live pe o retea de socializare si pe imagini se vad ultimele clipe din viata acestuia. Femeia nu s-a asigurat corespunzator la trecerea la nivel cu calea ferata, iar trenul plin cu pasageri i-a lovit in plin pe cei doi. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tavi a murit pe loc, iar femeia a fost scoasa dintre fiarele contorsionate cu greu de medicii de la ambulanta. Starea femeii este inca critica, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor ei de a se recupera prea curand. 

Filmul tragediei din Prahova

Tavi Pustiu, in varsta de 29 de ani, facea live pe o retea de socializare in momentul in care trenul a lovit in plin masina in care se afla impreuna cu sotia lui.

Tanara in varsta de 24 de ani a scapat cu viata, dar se afla in stare critica la spital. Totul s-a intamplat intr-o secunda de neatentie, iar masina celor a fost tarata cativa metri pe calea ferata. Din pacate, pentru tanarul manelist nu s-a mai putut face nimic. 

Citeste si: Destin cumplit pentru un manelist din Romania! A murit in timp ce facea live pe Facebook

 

Taguri: