Din cauza unor capre rămase moștenire, un bărbat de 70 de ani din Vaslui și-a bătut nepotul până l-a omorât

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 feb 2023, 13:47

La fața locului s-a deplasat, de urgență, o ambulanță, însă personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat

Sursa: pexels

Un bărbat de 70 de ani din Vaslui și-a bătut nepotul de 40 de ani până la omorât, din cauza unor capre care rămăseseră moștenire de la o rudă de-a acestora.

Un bărbat din Vaslui și-a bătut cu bestialitate nepotul cu 30 de ani mai mic, până nu a mai mișcat. Mărul discordiei a fost reprezentat de câteva capre care erau moștenire.

Un bărbat de 40 de ani și-a bătut nepotul până la moarte

Crima a avut loc în satul Corn, Vaslui, chiar în casa bărbatului de 40 de ani. Trupul acestuia a fost găsit în locuința lui, prezentând răni grave.

La fața locului s-a deplasat, de urgență, o ambulanță, însă personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. Loviturile primite din partea bunicului au fost fatale și tot ce s-a mai putut face a fost să se constate decesul.

După ce oamenii legii au reținut un suspect, acesta și-a recunoscut vina și a povestit că a avut o ceartă extrem de aprinsă cu nepotul lui din cauza unor capre care rămăseseră moștenire de la o rudă de-a acestora.

Citește și: Mama și-a împușcat băiețelul pentru că nu a vrut să doarmă. Femeia a fost condamnată pe viață

Conform vecinilor, relatează antena3.ro, atât nepotul, cât și bunicul obișnuiau să bea alcool destul de des. Cazul a fost preluat de către polițiști, iar criminalul riscă să își petreacă restul zilelor după gratii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un bărbat din Baia de Fier și-a ucis iubita și a fost condamnat la închisoare pe viață

Bărbatul și-a ucis iubita în vârstă de 19 ani, dar nu rămâne nepedepsit. Acesta a fost condamnat, printr-o decizie definitivă, la închisoare pe viață și trebuie să plătească daune în valoare de 100.000 de lei.

Bărbatul a băgat-o cu forța în mașină, după care a înjunghiat-o.

După ce a comis crima, acesta a băgat cadavrul tinerei în mașină și l-a plimbat 60 de kilometri, spre casa lui, până în momentul în care poliția l-a oprit, în mod întâmplător.

Acesta a fost condamnat la închisoare pe viață pentru infracțiunea de omor calificat cu premeditare, iar daunele vor trebui să fie plătite cu titlu de daune morale.

Mai mult decât atât, judecătorii care l-au condamnat au dispus și prelevarea de probe biologice, pentru ca rezultatul acestora să fie introdus în sistemul național de date genetice judiciare.

Citește și: „Lumea nu o să știe niciodată nimic”. Un bărbat din Caraș-Severin s-a spânzurat, după ce și-a ucis cumnata pe care o luase de nevastă

Cei doi au avut o relație tumultoasă și nu de puține ori fata l-a reclamat, depunând, de asemenea, și plângeri la poliție. Cei doi se despărțiseră, dar acesta nu a fost de acord și a tot căutat-o, în încercarea de a o convinge să se împace.

Cu doar trei zile înainte de a fi ucisă, aceasta a mers la poliție din nou, dar i s-a spus că făptașul trebuie prins în flagrant.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!