„Lumea nu o să știe niciodată nimic”. Un bărbat din Caraș-Severin s-a spânzurat, după ce și-a ucis cumnata pe care o luase de nevastă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 feb 2023, 08:56

Procurorii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care tragedia a avut loc

Sursa: PixaBay

Un bărbat din Caraș-Severin și-a pus capăt zilelor, după ce și-a ucis soția care, inițial, i-a fost cumnată. Femeia nu a mai avut nicio șansă, iar oamenii legii ajunși la fața locului i-au găsit pe amândoi fără suflare.

Un

bărbat din Caraș-Severin, orbit de furie, și-a ucis soția care, de fapt, este cumnata lui. După ce a omorât femeia, s-a spânzurat.

Un bărbat din Caraș-Severin și-a ucis cumnata, după ce a luat-o de soție

După o ceartă aprinsă care luase naștere între cei doi, un bărbat din Caraș-Severin a ucis-o pe cumnata lui care, în timp, îi devenise soție.

Conform unui vecin, relatează observatornews.ro, acesta a povestit despre ce ar putea face, cu doar câteva zile înainte de a comite crima.

„O singură dată a zis că «eu, dacă nu voi mai fi cu Aurelia, că așa o cheamă, lumea nu o să știe niciodată nimic». Chiar și așa, planul lui nu a mers așa cum a sperat, căci toată lumea a aflat de crima comisă.

În urmă cu ceva timp, bărbatul a divorțat de femeia cu care era însurat și a început o relație cu sora acesteia. Procurorii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care tragedia a avut loc.

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, omor prin imprudență. Actorul Alec Baldwin riscă până la 18 luni de închisoare dacă va fi găsit vinovat

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Un bărbat și-a ucis fostul ginere, după ce acesta a sedus-o pe cumnata lui de doar 18 ani

Un bărbat din Franța, în vârstă de 65 de ani, și-a ucis fostul ginere, după ce și-a sedus cumnata de 18 ani, pentru a o proteja pe fiica lui.

Crima a avut loc în fața unui restaurant din Franța. Fostul socru venise la locul cu pricina cu un cuțit și, după ce l-a lovit pe tânăr, acesta a ripostat, dar a fost înjunghiat în gât de bătrân.

Presa franceză a menționat că bărbatul de 65 de ani venise „discret”, purtând o mască de protecție, un vizor anti-COVID, ochelari de soare de culoare închisă, dar și o șapcă. După ce și-a înjunghiat ginerele în vârstă de 35 de ani, acesta a fugit de la fața locului cu tot cu fata sa.

Un bloc întreg din România, vândut la preț de garsonieră! Proprietarul cere suma de 49.000 de euro: ”Prețul este negociabil”

Agresorul nu a scăpat, deoarece autoritățile au reușit să îl identifice în scurt timp. Bărbatul era de origine română și nu avea adăpost și a fost considerat violent și dependent de droguri. Acesta locuia în Regatul Unit, dar, în timp ce fiica lui era în România, a fost extrădat.

Citește și: „Nu o mai suportam”. O femeie din Italia și-a ucis soacra și și-a așteptat soțul fumând o țigară, lângă cadavru, după o dispută aprinsă între ele

Criminalul a povestit că totul a început din cauza faptului că ginerele lui începuse să se ocupe cu traficul de droguri, lucru ce l-a făcut să fie violent, ajungând să divorțeze de cea care îi era soție și să o facă pe cumnata de 18 ani să se îndrăgostească de el.