Din acest weekend, game show-ul “Tu urmezi!” va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20:00

,

Celebrităţile invitate: sâmbăta aceasta, în platoul emisiunii va fi Elisabeta Lipă; duminică, Shelly se va afla alături de concurenţi.


In articol:

Începând din acest weekend, show-ul “Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, va fi difuzat sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Din acest weekend, game show-ul “Tu urmezi!” va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20:00

Telespectatorii vor intra în continuare în  lumea întrebărilor care solicită mintea şi pun în valoare spontaneitatea, inteligenţa şi pregătirea concurenţilor aflaţi în platoul emisiunii. Mai mult decât atât, show-ul îi antrenează atât pe concurenţi, cât şi pe cei aflaţi în faţa micilor ecrane să gândească altfel pentru că, în runda finală a jocului, răspunsurile aşteptate la seria de întrebari sunt cele greşite. Concurenţii sunt astfel provocaţi să iasă dintr-un tipar mental- o gimnastica a minţii, care duce la alt nivel concursul.   

În weekendul acesta, sâmbătă, celebritatea invitată în platoul emisiunii va fi Elisabeta Lipă,  canotoarea de aur a României şi presedinte al Federaţiei Române de Canotaj, iar duminica, ii vine randul lui Shelly (Andrei Şelaru) să le fie alături concurenţilor. 

Nu pierdeţi, începând din acest weekend, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, spectacolul minţilor inteligente, la “Tu urmezi!”, un game show pentru întreaga familie, prezentat de Dan Negru, la Kanal D.

Citeste si: O pensionară a câștigat 21.000 de lei la “Tu urmezi!” #Într-un joc tensionat, contracronometru, concurenta s-a descurcat exemplar

Citeste si: Dumitru Prunariu, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta “Talentul fără studiu nu reprezintă mare lucru”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Dumitru Prunariu, un mare admirator al lui Elon Musk: "Este un vizionar cu un IQ ridicat care știe cum să își îndeplinească visele"

Breaking: Nicolae Ciucă anunță înființarea Băncii de Dezvoltare, cu capital de stat

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Tensiune maximă aseară, la “Tu urmezi!” În rundă finală, 150 de secunde pentru 145.000 de lei! Concurentul de pe scaunul Campionului a pierdut “la mustață”!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies