Ce înseamnă, de fapt, expresia BFF? Iată care este adevărata semnificație

,
ce inseamna bff in romana
Află ce înseamnă expresia BFF în română[Sursa foto: canva.com]

EXPRESIA BFF. Probabil că ai auzit de multe ori această expresie în conversațiile celor din jur, dar cu siguranță nu știi care este, de fapt, explicația corectă a acesteia. Ce înseamnă BFF?


In articol:

EXPRESIA BFF, atât de comună în vocabularul tinerilor, este folosită în mod constat în România, de ani buni. La fel ca majoritatea cuvintelor și expresiilor provenite din alte limbi, expresia BFF a fost preluată ca atare, astfel că sunt destul de puțini cei care știu care este, de fapt, semnificația acesteia.

Iată ce înseamnă expresia BFF și în ce context o poți folosi. 

EXPRESIA BFF. Care este adevărata semnificație și când trebuie să folosești această expresie? 

EXPRESIA BFF. Fie că vorbim despre conversațiile față în față, fie că facem referire la mesajele text, expresia BFF este foarte des folosită, în special în discuțiile cu prietenii. Această expresie a fost împrumutată din limba engleză și dacă la început era folosită în special de tineri, având în vedere că ei își petreceau majoritatea timpului pe rețelele de socializare, ulterior, expresia BFF a intrat în vocabularul persoanelor de toate vârstele.

EXPRESIA BFF. Care este adevărata semnificație a acestei expresii? Ei bine, BFF este prescurtarea de la Best Friends Forever, expresie care în traducere înseamnă cei mai buni prieteni. Această expresie este folosită în special de fete, dar în anumite situații se poate regăsi și în conversațiile băieților. Un BFF face referire la un prieten foarte bun, o persoană cu adevărat specială. Practic, această expresie este folosită pentru a descrie o prietenie care a reușit să treacă testul timpului și care are șanse mari să reziste o viață întreagă.

EXPRESIA BFF. În România, expresia BFF este folosită în mod frecvent în mediul online, în special pe rețele de socializare ca Facebook și Instagram. 

Citeste si: PREOT ÎN VIS: Ce înseamnă, de fapt, atunci când visezi un preot? Adevărata semnificație a acestui vis

ce inseamna bff prescurtat
Expresia BFF este folosită pentru a descrie o prietenie foarte strânsă[Sursa foto: unsplash]

EXPRESIA BFF. Care este a doua semnificație a acestei expresii?

EXPRESIA BFF. Deși principala semnificație a expresiei BFF face referire la ideea de prietenie, în limba engleză, această expresie mai este folosită și ca înjurătură. Astfel, în anumite situații, BFF înseamnă, de fapt, „Big Fat F*ck”, potrivit urbandictionary.com.

Cu toate acestea, cea de-a doua semnificație a expresiei BFF nu este atât de comună și nu este folosită atât de des, astfel că majoritatea persoanelor asociază expresia BFF cu prietenia. 

EXPRESIA BFF a devenit populară în România în momentul în care oamenii au început să comunice tot mai mult în mediul online. Din dorința de a scrie mesajele cât mai repede, în vocabular au intrat prescurtări ca BFF, LOL, OMG sau BTW, iar acestea au început să fie folosite inclusiv în conversațiile pe care oamenii le poartă față în față. 

Citeste si: Echinocțiul de toamnă 2021. Tradiții și superstiții de Echinocțiul de toamnă! Ce să faci și să NU faci în această zi!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi apă

Anca Dragu, apel pe Facebook după ce USR a anunțat lista miniștrilor: 'România are nevoie urgent de un guvern cu puteri depline'

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Dicționarul viselor: ce înseamnă când visezi că tragi cu pistolul sau cu pușca

Nunta de aur: 5 lucruri despre această aniversare. Când se sărbătorește și ce cadouri e bine să dai

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies