Dicționarul viselor: ce înseamnă când visezi că tragi cu pistolul sau cu pușca

,

V-ați gândit vreodată ce înseamnă dacă visați că trageți cu pistolul sau cu pușca? Noi vă dezvăluim ce încearcă să vă transmită subconștientul cu acest vis.


In articol:

Interpretarea viselor vă poate ajuta să aflați foarte multe lucruri despre temerile dumneavoastră și despre anumite sentimente sau dorințe pe care le aveți. Iată ce înseamnă dacă ați visat că trageți cu un pistol sau cu o pușcă.

Ce înseamnă dacă visați că trageți cu pistolul

Visele sunt, de fapt, anumite sentimente pe care le ascundem în realitate, dar subconștientul le scoate la iveală atunci când dormim.

Acestea sunt transformate în imagini, care pot fi interpretate, în așa fel încât să ne dăm seama ce temeri avem sau ce ne dorim, în viața reală.

Dacă visați că aveți o armă înseamnă că sunteți o persoană care vrea să dețină controlul. De asemenea, un astfel de vis este și o dorință a dumneavoastră de a face o alegere, într-un anunit domeniu din viață.

Dacă visați că altcineva are o armă, acest lucru poate să reprezinte, de fapt, dorința dumneavoastră de a o domina pe persoana respectivă.

În cazul în care, în visul dumneavoastră, trageți cu pistolul, atunci cu siguranță urmează să luați o decizie extrem de importantă în viața reală.

Se poate să visați că persoana pe care o împușcați este rea sau este un infractor.

Asta înseamnă că vreți să vă eliberați de orice energie negativă și veți face orice ca să reușiți. În cazul în care, în vis, împușcați un om bun, aveți mustrări de conștiință pentru ceva ce ați făcut sau ați zis.

De asemenea, nu sunteți sigur dacă o anumită decizie pe care vreți să o luați în realitate este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Semnificația unui vis în care sunteți împușcat

Dacă visați că sunteți împușcat, este foarte probabil ca subconștientul să vă avertizeze că ați luat o decizie greșită în viața reală.

O altă interpretare a acestui vis este aceea că cineva drag este pe cale să vă dezamăgească. Poate să însemne și că o persoană apropiată a făcut sau a zis ceva care v-a provocat suferință.

În cazul în care visați că un om rău are o armă, asta este, de fapt, o trăsătură negativă a dumneavoastră, de care nu sunteți mândru, dar care vă controlează oarecum viața și deciziile pe care le luați.

Un vis în care apare un om bun cu o armă reprezintă calitățile pe care le aveți și care vă ghidează în viața reală.

Dacă în visul dumneavoastră apare o armă care nu funcționează, înseamnă că nu aveți ambiție și curaj să faceți ceva ce vă doriți. De asemenea, poate fi un semnal că nu sunteți în stare să luați decizii importante, atunci când este cazul.

În cazul în care visați că vă împușcați singur, înseamnă că faceți anumite lucruri care vă aduc durere și suferință. Acest gen de vis reprezintă, de fapt, un eșec pe care l-ați avut sau pe care urmează să-l aveți, dar este ceva produs de propriile acțiuni.

Dacă în vis încărcați o armă, vă pregătiți pentru ceva important în viața reală. În cazul în care altcineva încarcă o armă în visul dumneavoastră, vă este frică de o anumită situație în care sunteți pus în realitate.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Imaginile de la priveghiul lui Ion Șmecherul! Unde va fi înmormântat trupul neînsuflețit al ciobanului!

Număr record de cazuri și decese asociate Covid-19 în Coreea de Sud: Alte trei infectări cu Omicron au fost raportate în ultimele 24 de ore

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, un tată și cei șase <pitici>

Oana Radu l-a prins cu minciuna pe sotul ei! Cantareata il are invitat pe partenerul de viata, la “Detectorul de minciuni”, emisiune care poate fi vizionata pe canalul de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies