Dicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi apă

,

Știți ce înseamnă când visați apă? Noi vă ajutăm să descifrați orice vis care are legătură cu apa. 


In articol:

Cu siguranță vi s-a întâmplat, cel puțin o dată, să visați apă. Fie că era vorba de mare, de un lac sau de simplul obicei de a bea apă, acest element care vă apare în vis poate avea foarte multe semnificații.

Apa în vis, ce înseamnă și la ce trebuie să vă așteptați

Ca oricare alt vis, și cel în care apare apa poate avea mai multe interpretări. Totul ține de contextul în care visați apa. 

În mod normal, apa reprezintă viață și energie. Așadar, dacă visați apă, ar trebui să fie un semn bun. Dacă este limpede, cu atât mai bine. Înseamnă că vă așteaptă o perioadă plină de bucurii și împliniri, pe toate planurile. 

În cazul în care visați că beți apă rece, de asemenea este un lucru pozitiv. Subconștientul vă spune că aveți o sănătate bună și că sunteți preocupat de lucrurile care vă fac bine.

Dacă visați că cineva vă salvează de la înec, înseamnă că sunteți o persoană puternică și veți reuși să depășiți toate obstacolele din viață. 

Marea care apare în vis, mai ales dacă vă relaxați pe mal, reprezintă un semn bun. Sunteți impăcat cu deciziile pe care le-ați luat și nu aveți nicio supărare. 

Este bine și dacă visați un lac. Înseamnă că sunteți liniștit, nu aveți gânduri negative și sunteți în armonie cu toată lumea. 

Când este semn rău dacă visați apă

Bineînțeles că un vis care are legătură cu apa poate avea și semnificații negative.

De exemplu, dacă vă apare în vis o apă tulbure, înseamnă că vă așteaptă o perioadă dificilă în viață.

Este posibil să vă îmbolnăviți sau să suferiți o mare dezamăgire. Nu este semn bun nici dacă vă visați imaginea oglindită într-o apă. 

Înseamnă că aveți prea multe iluzii și riscați să fiți rănit.

Dacă beți apă caldă în vis, fiți atent la orice semn de boală.

Subconștientul vă transmite că ar trebui să aveți mai multă grijă de sănătatea dumneavoastră.

Nu este bine nici dacă visați că vă plimbați cu barca pe apă. Acest lucru poate însemna că sunteți o persoană nehotărâtă, căreia îi este greu să se implice într-o relație serioasă.

Aveți motive de îngrijorare și dacă în vis vă înecați. Înseamnă că aveți prea multe griji pe cap, sunteți stresat, iar organismul are nevoie de o pauză. 

Dacă visați că înotați în mare, iar aceasta are valuri mari și este agitată, aveți prea multe gânduri negre în cap. Încercați să vă relaxați și să rezolvați fiecare problemă pe rând, cu mult calm și răbdare.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cozmin Gușă, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “Adrian Năstase m-a trădat!… Eu eram la supraviețuire, mi se născuse al doilea copil”

Dacia dă drumul comenzilor pentru automobilul electric Spring: te poate costa sub 10.000 de euro

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

S-a prelungit carantina cu încă 14 zile, în județul Ilfov! Ce oraș este vizat de noile restricții

Azat din serialul "Hercai" si-a intalnit marea dragoste pe platourile de filmare! Iata cu cine este logodit celebrul actor Tansu Tasanlar!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies