Dicționarul viselor: ce înseamnă, de fapt, dacă te visezi însărcinată

,

Dacă te visezi însărcinată, la mijloc pot fi mai multe semnificații. Iată ce reprezintă, de fapt, aceste vise și la ce să te aștepți.


In articol:

Orice femeie s-a visat, cel puțin o dată, cu o burtică de gravidă. Știți însă ce înseamnă aceste vise? Conform specialiștilor, nu trebuie să vă speriați. 

Ce ascunde un vis în care sunteți însărcinată

Sarcina este cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei. Totul este despre fericire, speranțe, așteptări și dorințe îndeplinite. În același timp însă, o sarcină aduce cu ea o mulțime de gânduri și de temeri. 

Exact ca și în viața reală, un vis în care sunteți însărcinată poate avea semnificații diferite. Astfel, poate reprezenta faptul că în viața dumneavoastră o să apară o noutate, cât mai curând. 

Un astfel de vis poate fi interpretat și ca o dorință pe care o aveți pe plan personal și care se va îndeplini în viitorul apropiat. 

O altă semnificație este și aceea că aveți în desfășurare un proiect, fie că este vorba despre ceva pe plan personal sau ceva pe plan profesional, la care lucrați cu interes. 

Dacă vă doriți în realitate să rămâneți însărcinată și visați că ați reușit acest lucru, poate să însemne că vă este frică de responsabilități. 

În unele cazuri, un vis în care sunteți însărcinată poate să anunțe, de fapt, o sarcină reală. De asemenea, un astfel de vis înseamnă că vă doriți să ocrotiți pe cineva și să aveți grijă de o persoană. 

Bineînțeles că poate avea și semnificații negative. Poate vă este teamă că vă veți pierde libertatea sau vă e frică de ceva, dar nu vă dați seama despre ce este vorba. 

În cazul în care sunteți mai în vârstă, dar ați visat că ați rămas însărcinată, înseamnă că vă doriți nepoți. 

Un vis în care aveți burtică de gravidă reprezintă și că sunteți o persoană cu imaginație și aveți o creativitate ieșită din comun. 

Dacă visați că sunteți însărcinată cu un alt bărbat, și nu cu partenerul real de viață, ar trebui să vă dea de gândit.

Subconștientul vă spune că relația nu merge bine și că v-ați dori altceva. 

Ce înseamnă când visați o burtă

Un vis în care vă apare o burtă nu înseamnă neapărat că trebuie să fie una de gravidă. Această parte a corpului poate avea mult mai multe semnificații, în funcție de contextul visului. 

Astfel, dacă aveți o burtă mare în vis, înseamnă că va urma o perioadă în care se vor întâmpla mai multe lucruri neplăcute în viața dumneavoastră. 

În cazul în care în vis vă apare o altă femeie care are burta mare, veți avea un câștig financiar semnificativ. Un vis în care vă doare burta, pentru că ați mâncat prea mult, ar trebui să vă pună pe gânduri și să încercați să fiți mai moderați în realitate, pe toate planurile. 

Dacă în vis vă doare stomacul, este semn bun. Înseamnă că aveți o sănătate de fier. Atunci când vă uitați la burta dumneavoastră în vis, aveți anumite gânduri și dorințe ascunse, pe care vă este teamă să le expuneți. 

Totodată, nu știți ce vreți de la viață, de la relația de iubire sau chiar de la prieteni. Dacă visați că mângâiați pe cineva pe burtă, veți încheia anumite relații. 

O burtă foarte slabă în vis prevestește o supărare mare sau chiar o tragedie. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Războinicii au votat! Iată pe cine au propus spre eliminare

Chinezii iau măsuri extreme să țină departe variantele mutante ale coronavirusului

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021. Ce echipă se va bucura de un consiliu liniștit?

Momente cumplite la Survivor România 2021. Întreaga echipă i-a întors spatele când avea cea mai mare nevoie. Despre cine este, de fapt, vorba

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies