Nunta de aur: 5 lucruri despre această aniversare. Când se sărbătorește și ce cadouri e bine să dai

,

Nunta de aur este una dintre cele mai importante aniversări din viața unui cuplu. Noi vă spunem când se sărbătorește și ce cadouri este bine să oferiți.


In articol:

Nu toate cuplurile ajung să sărbătorească nunta de aur. Cei care au șansa de a petrece această aniversare cu persoana iubită merită apreciate și respectate pentru o viață dedicată unei singure iubiri. Iată ce cadouri se oferă, cu ocazia nunții de aur. 

Cadourile perfecte pentru nunta de aur

Nunta de aur reprezintă aniversarea a 50 de ani de căsătorie. Cuplurile care ajung în acest moment și-au petrecut jumătate de secol împreună și au trecut la braț atât prin greutăți, cât și prin cele mai frumoase clipe. 

O astfel de aniversare nu poate fi trecută cu vederea. Dacă veți participa la o nuntă de aur, noi vă ajutăm cu idei de cadouri, pe care să le oferiți celor doi soți. 

Bineînțeles că simbolul acestei aniversări este aurul. Acesta reprezintă puterea, dar și prosperitatea unei căsnicii. Tocmai de aceea, le puteți dărui soților bijuterii de aur, care să aibă înscripționată fericita dată a evenimentului. 

Un cadou potrivit este și o vacanță într-o locație specială sau într-un loc care are o anumită semnificație pentru cei doi soți. 

Dacă sunteți o persoană apropiată soților, atunci cu siguranță aveți o grămadă de poze cu ei, în diferite momente ale vieții.

Le puteți dărui o ramă foto digitală sau un tablou. Rama acestuia poate fi placată cu aur, pentru a marca aniversarea. 

Florile vor reprezenta întotdeauna un cadou inspirat pentru o femeie, dar pentru că este vorba de o nuntă de aur, căutați ceva mai special. De exemplu, puteți oferi soților un trandafir placat cu aur. 

Cei doi soți care au ajuns să aniverseze 50 de ani împreună merită, cu siguranță, și o diplomă.

Găsiți astfel de modele pe internet și le puteți personaliza, după preferințele fiecăruia. 

Bineînțeles că lista cu idei de cadouri poate continua la nesfârșit: le puteți oferi un set de pahare aurii, stilouri placate cu aur, butoni aurii, șampanie cu foiță de aur sau alte cadouri alese în funcție de preferințele și de pasiunile celor doi soți. 

5 lucruri mai puțin știute despre nunta de aur

Toată lumea știe ce semnifică nunta de aur, dar sunt și multe alte detalii legate de această aniversare pe care puține persoane le cunosc. 

1. Tradiția aniversării nunții de aur a apărut în Germania, încă din perioada Evului Mediu. Tot atunci s-a născut și ideea de a sărbători nunta de argint. 

2. Pe vremuri, la aniversarea nunții de aur, mireasa trebuia să poarte o coroană din aur în timpul petrecerii. 

3. Cadourile pe care le oferiți la nunta de aur trebuie să conțină acest metal sau măcar să fie placate cu aur. 

4. La nunta de aur, cei doi soți trebuie să meargă la biserică, îmreună cu nașii de cununie, dacă mai există această posibilitate. Preotul va face o slujbă specială cu ocazia acestei aniversări. 

5. Florile galbene nu trebuie să lipsească de la aniversarea a 50 de ani de căsnicie. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Carmen Negoiță și Olga Verbițchi încheie lista concurentelor care intră în lupta pentru Cea mai stilată vedetă din România!

ALERTĂ emisă de CERT-RO - Hackerii au început să dea țepe folosind indentitatea băncilor din România

Cine este actualul iubit al fiicei lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea este acuzată că i-a distrus acestuia cariera

5 lucruri complet inedite despre Disneyland

Impresionant! Ce a hotărât să facă bărbatul care are 15 copii cu două surori

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies