Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi apă

,

Atunci când visați apă, subconștientul încearcă să vă transmită anumite semnale, pe care ar fi bine să nu le ignorați. Un vis în care apare apă poate fi atât un semn bun, cât și un semnal de alarmă.


In articol:

Apa este un element vital, așa că dacă aveți un vis în care vă apare apa, nu îl ignorați. Este foarte posibil să aveți anumite probleme sau temeri, pe care încă nu le-ați conștientizat. 

Semnificația viselor în care apare apa

Dacă ați visat apă, încercați să vă amintiți exact contextul visului. Contează foarte mult ce ați visat, cu exactitate, ca să știți dacă este un semn bun sau, dimpotrivă, dacă ar trebui să vă așteptați la o veste rea. 

De exemplu, în cazul în care în vis v-a apărut o apă care curge repede, înseamnă că aveți foarte mulți dușmani, de care ar fi bine să vă feriți. 

Nu este bine nici dacă visați cumva o apă tulbure. Este posibil să vă îmbolnăviți sau să primiți o veste care o să vă provoace o mare suferință. 

De asemenea, dacă apa din vis este adâncă, trebuie să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. 

Un vis în care apa se revarsă și provoacă inundații reprezintă un pericol pentru dumneavoastră, în viața reală. 

Dacă visați o apă limpede și liniștită, este posibil să faceți cunoștință cu o persoană tânără, care o să vă ajute în viață. 

În cazul în care ați visat că v-ați înecat, trebuie să aveți mai multă grijă în viața de zi cu zi. Poate aveți prea multe griji și responsabilități și nu știți cum să scăpați de ele. 

Dacă sunteți salvat de la înec, înseamnă că aveți suficientă forță să depășiți toate obstacolele care apar în calea dumneavoastră. 

Ce înseamnă dacă visați că beți apă

Ca să vă dați seama ce semnificație are un vis în care beți apă, trebuie să vă aduceți aminte cum era apa pe care ați consumat-o. 

Dacă era fierbinte, nu este bine. Veți avea probleme financiare sau probleme în viața personală. În schimb, dacă ați visat că beți apă rece și limpede, urmează o perioadă foarte bună în viața dumneavoastră, pe toate planurile. 

Este semn bun și dacă visați că stați în ploaie și vă place. Poate reprezenta un nou început pentru dumneavoastră. Veți avea parte de experiențe plăcute. 

În cazul în care aruncați apă pe cineva, aveți grijă că este posibil să vă certați cu prietenii, din cauza dumneavoastră. 

Dacă visați că vă uitați într-o apă și vedeți propria imagine în ea, veți fi dezamăgit de persoane la care nu v-ați fi așteptat. 

Nu este bine nici dacă în vis vă aflați într-o barcă. Gândiți-vă mai bine dacă sunteți în relația potrivită și dacă aveți puterea de a vă implica emoțional. 

Marea în vis reprezintă o perioadă foarte bună pentru dumneavoastră, mai ales dacă visați că stați pe malul mării. Înseamnă că sunteți liniștit și împăcat cu viața pe care o aveți. 

În cazul în care visați valuri mari, sunteți o persoană care se atașează greu de cineva și care nu își exprimă și nu își arată sentimentele. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ilinca Vandici a revenit la “Bravo, ai stil! Celebrities”; Victor Slav ramane in echipa emisiunii, avand un rol special in cadrul acesteia

Șefa Senatului spulberă speranțele PNL înainte de întâlnirea Ciucă-Cioloș: 'Mandatul nostru este clar, noi nu susţinem un guvern minoritar'

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Sambata aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe urmele tradiției, în Munții Stânișoarei!

Doctorul minune episodul 43 rezumat: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Nazli trece din nou prin momente dificile!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies