Derin din serialul Infidelul, în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen, în cea mai provocatoare ședință foto!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 ian 2023, 11:49
Foto(4)

Melis Sezen a uimit publicul cu cele mai provocatoare ipostaze! Iată cum a fost fotografiata renumita actriță într-o ținută extravagantă!

Melis Sezen are doar 26 de ani și se numără deja printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație, datorită talentului ei desăvârșit dovedit deja în producțiile în care a jucat magistral. Cel mai recent rol a fost în producția Infidelul, în care a interpretat impecabil rolul Derin, care i-a adus cel mai mare succes de până acum. De curând, superba actriță și-a uimit fanii cu o nouă apariție uluitoare în mediul online, în cadrul unei ședințe foto de senzație.

Derin din serialul Infidelul, în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum a fost surprinsă celebra actrița Melis Sezen

Melis Sezen s-a născut în anul 1997, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a avut parte de o educație bună alături de fratele ei mai mic. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie și au decis să ii o sprijine pe viitor pentru a-și îndeplini visul de a deveni actrița.

În timpul liceului, Melis s-a înscris la cursurile private de teatru în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen, reușind astfel să pună baze solide pentru viitoarea profesie.

Citește și: Cum arăta Derin din serialul Infidelul, la vârsta majoratului, înainte de a recurge la intervențiile estetice! Diferența e uluitoare! Iată cât de mult s-a schimbat Melis Sezen în ultimii opt ani!

După încheierea liceului, Melis Sezen a fost admisă la Facultatea de Media și Arte Vizuale, secția Actorie, din cadrul Universității Koç din Istanbul, pe care a absolvit-o cu notă maximă, în anul 2016. La scurt timp după încheierea studiilor universitare, ambițioasa actriță a fost remarcată de cele mai mari case de producție din Turcia și a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale.

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

In anul 2016 a debutat pe platourile de filmare ale producției Hayat Bazen Tatlıdır, care i-a adus și primul pas către cariera strălucită de care se bucură astăzi. Cel mai recent proiect în care a jucat și a încântat publicul din Turcia și de peste hotare a fost în distribuția serialului Infidelul, în care a dat viață personajului Derin, un rol jucat magistral care i-a adus și multe premii și distincții importante.

Horoscop chinezesc vineri, 31 martie 2023: Zodiile care încheie luna cu un câștig important. Favoriții de azi ai zodiacului chinezesc

Citește și: Asya și Derin, mari rivale în serialul Infidelul, bune prietene în viața reală! Iată cum au fost surprinse actrițele Cansu Dere și Melis Sezen, dincolo de platourile de filmare! 

De curând, celebra actrița și-a surprins din nou fanii din mediul online, după ce publicat câteva imagini de senzație. Această a fost muza unui renumit fotograf din Turcia, care și-a dorit enorm să lucreze împreună în cadrul unei ședințe foto de excepție. Îndrăgita actriță a purtat o rochie cu paiete, cu un decolteu adânc și provocator, care i-a pus în valoare aspectul fizic fără cusur.

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”