Derin din producția Infidelul, surprinsă în cele mai îndrăznețe ipostaze! „Iarnă caldă” Iată cum a fost fotografiată celebra actriță Melis Sezen pe plaja din Miami!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2023, 15:33
Foto(6)

Îndrăgita Melis Sezen, care a dat viață personajului Derin în serialul Infidelul, apariție de senzație pe plaja din Miami, în cea mai recentă vacanță!

Serialul Infidelul a fascinat publicul din multe colțuri ale lumii, cu povestea impresionantă de viață a eroinei Asya, cât și cu o distribuție excepțională alcătuită din actori celebri și apreciați în Turcia. Printre aceștia se numără și talentată actriță Melis Sezen, care a cucerit telespectatorii încă de la debutul ei pe platourile de filmare. Deși nu are o experiență vastă în domeniul actoriei, această s-a făcut rapid remarcată și admirată, datorită abilităților sale.

Derin din producția Infidelul, surprinsă în cele mai îndrăznețe ipostaze

Născută în anul 1997, în Silivri, Turcia, într-o familie bogată, Melis Sezen nu a dus lipsa de nimic, iar părinții săi i-au oferit întotdeauna sprijin în toate deciziile sale pe plan profesional, iar fiica lor i-a făcut mândri încă de la debut. Pentru că și-a descoperit talentul actoricesc încă din adolescență, Melis Sezen a fost îndrumată de părinții ei să se înscrie la cursurile de teatru din cadrul Centrului Artă Müjdat Gezen, iar apoi a fost admisă la Facultatea de Media și Arte Vizuale, în cadrul Universității Koç din Istanbul, pe care le-a absolvit cu succes, devenind o actrița cu drepturi depline și gata să evolueze frumos.

Citește și: Ce mașină de lux conduce Derin din producția Infidelul, în viața reală! „La drum cu al meu” Iată ce achiziție scumpă a făcut recent celebra actriță Melis Sezen!

În anul 2006, Melis Sezen a debutat pe platourile de filmare, cu un rol secundar, în serialul Hayat Bazen Tatlıdır, care a însemnat și primul succes din carieră ei.

Treptat, tânăra actrița a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale de excepție, pe care le-a jucat impecabil. În 2020, această a fost selectată să joace în producția Infidelul, în rolul Derin, care de asemenea i-a adus un succes răsunător.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

De curând, Melis Sezen a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini în care a fost surprinsă recent, în ipostaze de senzație, în timpul unei vacanțe petrecute în Miami. Celebra actrița a plecat în vacanță alături de bună e prietenă și colegă de breaslă, Cansu Dere, alături de care a jucat recent în serialul Infidelul. Melis nu s-a sfiit să se afișeze chiar și în cele mai îndrăznețe ipostaze, în costum de baie, deoarece are o silueta perfectă.

Derin din serialul Infidelul, apariție încântătoare pe covorul roșu! Iată ce premiu important a primit celebra actriță Melis Sezen, în cadrul unui renumit festival din Spania! „A fost o noapte magnifică”

Citește și: Asya și Derin, mari rivale în serialul Infidelul, bune prietene în viața reală! Iată cum au fost surprinse actrițele Cansu Dere și Melis Sezen, dincolo de platourile de filmare! 

 

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies