Demet Özdemir și noul ei partener de platou Engin Akyürek, apariții încântătoare pe covorul de lavandă din Riad! Cei doi actori au participat la ceremonia de decernare a trofeelor Joy Awards din Arabia Saudită

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 ian 2023, 11:22
Foto(6)

Îndrăgiții actori Demet Özdemir și Engin Akyürek au participat la Gala Joy Awards, cea mai importantă ceremonie de recunoaștere și premiere a artiștilor și celebrităților arabe, desfășurată în Riad.

Demet Özdemir are doar 30 de ani și cu toate acestea se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia, datorită talentului ei desăvârșit și a frumuseții sale răpitoare. Publicul din România a cunoscut-o pe superbă actrița încă din 2014, când a jucat în serialul, În dragoste și în război, iar apoi a revenit la Kanal D, în serialul Prizoniera destinului, în rolul principal alături de renumitul Ibrahim Celikkol.

De curând, îndrăgita Demet Özdemir a anunțat în presă turcească faptul că se pregătește de începerea unui nou proiect de amploare, serialul Adim Farah, în care îl va avea partener de platou pe celebrul actor Engin Akyürek.

Demet Özdemir și noul ei partener de platou Engin Akyürek, apariții încântătoare pe covorul de lavandă din Riad

Engin Akyürek are 41 de ani, însă continuă să își surprindă fanii cu noi roluri magistral interpretate în proiecte spectaculoase.

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe talentatul actor încă din anul 2012, când a jucat în serialul Fatmagul, alături de superbă Beren Saat, iar anul trecut îndrăgitul actor a revenit la Kanal D, în producția Fiica ambasadorului, în care a jucat de asemenea rolul principal, alături de Neslihan Atagul. Anul acesta, celebrul Engin Akyürek a fost deja cooptat în distribuția unui nou proiect ce se anunță unul de mare succes, intitulat Adim Farah (Mă numesc Farah), în care va juca alături de frumoasă Demet Ozdemir.

Citește și: Demet Ozdemir, schimbare spectaculoasă de look, la scurt timp de la căsătorie! Iată cum arată acum celebra actriță!

Seara trecută, cei doi renumiți actori, Demet Özdemir și Engin Akyürek au participat la ceremonia de decernare a premiilor Joy Awards, desfășurată în Riad. Potrivit viatacuaromadecafea.com, Gala Joy Awards reprezintă cea mai mare ceremonie de recunoaștere și premiere a artiștilor și celebrităților arabe din Orientul Mijlociu, care a avut loc seară trecută, în Riad, capitală Arabiei Saudite.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Multe celebrități regionale și internaționale s-au îndreptat către Bulevardul Riyadh, unde au pășit pe fascinantul covor de culoarea lavandei, pentru a fi fotografiați și a salută fanii, înainte de a pătrunde în incinta Teatrului Baker El Sheddi. Spre deosebire de covoarele roșii de la ceremoniile de premiere din Statele Unite ale Americii și Europa, covorul de lavandă din Arabia Saudită simbolizează identitatea Regatului.

Ei sunt cei mai bogați actori din Turcia. Au averi de milioane de dolari

În cadrul fastuosului eveniment desfășurat în lumea arabă, au fost prezenți și celebrii actori turci, Engin Akyürek şi Demet Özdemir, al căror renume a ajuns și în Arabia Saudită prin intermediul producțiilor difuzate acolo în ultimii ani. Aceștia atras atenția încă de când au coborât din mașina care i-a adus la Gala, prin ținutele lor elegante.

Citește și: Motivul real pentru care Engin Akyürek nu vrea să se însoare. Iată ce a dezvăluit protagonistul din ”Fiica ambasadorului” despre ce înseamnă pentru el viața de familie

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies