Demet Ozdemir, apariție de senzație, cu alură de divă pe covorul roșu! Iată cum a strălucit celebra actriță la Paris Fashion Week!

,

Demet Ozdemir și-a făcut apariția asemenea unei dive pe covorul roșu, la Paris Fashion Week. Iată ce ținută uluitoare a purtat superba actrită!

Demet Ozdemir are doar 30 de ani și o experienta de un deceniu în domeniul actoriei, însă cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale roluri jucate și să își construiască pas cu pac o carieră strălucită. Frumoasă actrița a îmbinat actoria cu dansul o altă mare pasiune, reușind să capete un renume și în acest domeniu.

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentata Demet Ozdemir încă din anul 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război, iar apoi celebra actrița a revenit la Kanal D în producția Prizoniera destinului, în care a jucat alături de carismaticul actor Ibrahim Celikkol.

De curând, superbă actrița a participat la Paris Fashion Week, unde și-a făcut apariția într-o ținută extravaganță și a atras toate privirile!

Demet Ozdemir, apariție de senzație, cu alură de divă pe covorul roșu

Renumita actriță Demet Ozdemir a avut parte de un an extrem de încărcat, ce va rămâne de altfel și cel mai important din viață ei, deoarece s-a căsătorit cu alesul inimii sale, cântărețul Oğuzhan Koç. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit în luna februarie, iar în luna iulie au decis să organizeze o petrecere fastuoasă pentru a sărbători logodnă lor în mod oficial. În luna august Demet și Oğuzhan și-au unit destinele în prezența rudelor, prietenilor și a colegilor de breaslă care și-au dorit să le fie alături la cel mai important eveniment al lor.

După o minunată lună de miere, petrecută într-o destinație exotică, Demet și Oğuzhan Koç au revenit în Istanbul, unde și-au reluat și activitățile profesionale.

Tânăra actrița a revenit pe platourile de filmare, pentru a lucra în continuare la noul ei proiect, Dünyayla Benim Aramda, ce va fi difuzat pe platforma Disney Plus, iar Oğuzhan Koç a intrat în studio pentru a crea noi piese muzicale.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Demet Ozdemir a participat de curând la Paris Fashion Week, unde și-a făcut apariția într-o ținută spectaculoasă, cu alură de divă, pe covorul roșu. Actrița a purtat o rochie foarte scurtă și sexy, care i-a pus în evidență picioarele lungi și perfecte, o coafură în stil retro și pantofi eleganți, atrăgând toate privirile.

Citeste si: Demet Özdemir, declarații năucitoare în cel mai recent interviu! „Am crescut pe stradă” Iată ce a mărturisit celebra actriță din culisele vieții sale!

Citeste si: Demet Ozdemir a dat cărțile pe față și a mărturisit dacă este sau nu însărcinată! Iată ce a declarat vedeta în cel mai recent interviu!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Demet Ozdemir, schimbare spectaculoasă de look, la scurt timp de la căsătorie! Iată cum arată acum celebra actriță!

Guvernul britanic se pregătește de greve majore. Armata ar putea asigura funcționarea serviciilor esențiale

Demet Ozdemir, schimbare spectaculoasă de look, la scurt timp de la căsătorie! Iată cum arată acum celebra actriță!

Demet Ozdemir a dat cărțile pe față și a mărturisit dacă este sau nu însărcinată! Iată ce a declarat vedeta în cel mai recent interviu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies