Demet Özdemir, primele imagini din luna de miere! Iată ce destinație de vis au ales superba actriță și soțul ei, Oğuzhan Koç!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2022, 17:37
Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç Foto(7)

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç, mirii anului in Turcia

Sursa: Instagram Demet Ozdemir

Îndrăgita actriță Demet Özdemir și soțul ei, Oğuzhan Koç au publicat primele imagini din lune de miere. Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți!

Demet Ozdemir, actrița care a făcut furori cu rolul principal din serialul Prizoniera destinului, s-a căsătorit de curând cu alesul inimii sale, renumitul cântăreț turc, Oğuzhan Koç. La scurt timp după nuntă grandioasă ce a avut loc în Istanbul, la finalul lunii august, celebra actrița a publicat primele imagini din luna miere.

Demet Özdemir, primele imagini din luna de miere

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasa Demet Özdemir încă din anul 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război, iar apoi a revenit la Kanal D în producția Prizoniera destinului, în care a interpretat rolul principal care i-a adus mare succes în carieră și a propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Citeste si: Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç, nuntă de basm în Istanbul! Iată ce ținute uluitoare au purtat cei doi miri și cum s-a desfășurat fastuosul eveniment!

La începutul anului, Demet a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Oğuzhan Koç, de Ziua Îndrăgostiților, într-un cadru romantic, în care celebrul artist i-a dăruit un superb inel de logodnă cu diamante.

La începutul lunii iulie, cei doi îndrăgostiți au organizat o petrecere pentru a marca logodnă și cerere oficială în căsătorie, la care au participat mulți invitați.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

La finalul lunii august au programat nuntă propriu-zisă. Deși inițial nunta și petrecerea fastuoasă au fost programate pe dată de 26 august, aceștia au fost nevoiți să o amâne pe 28 august din cauza condițiilor meteo.

Grandiosul eveniment a avut loc în aer liber într-o locație exclusivistă din Istanbul, Hotelul Six Senses, iar cei doi miri au strălucit în ținute sofisticate și extrem de scumpe și au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă.

La scurt timp după nuntă, Demet și Oğuzhan Koç au plecat în luna de miere, pentru a se bucură unul de altul și a se relaxa după perioada extrem de încărcată și solicitantă din ultima vreme.

Celebra actrița nu a menționat cu precizie destinația aleasă împreună cu soțul ei, însă din imaginile publicate pe contul ei de socializare, pare să fie o locație exotică.

Ei sunt cei mai bogați actori din Turcia. Au averi de milioane de dolari

Citeste si: Cum arată tatăl lui Demet Özdemir. Actrița a făcut publice primele imagini alături de părintele ei, de la nunta fastuoasă

 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies